24 maj 2009 INTERRUN nr:2
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Dnia 24 maja 2009 odbędzie się drugi już INTERRUN, kto był na pierwszym wie co to znaczy, kto nie był musi być na tym drugim. Oto kilka istotnych szczegółów. Trasa jak w tamtym roku czyli START ul.Bernardyńska, Plantami dookoła Rynku Głównego i meta pod Wawelem -łączne tylko 5 km. Zapisy i sprzedaż pakietów startowych od 20 kwietnia w: CH ZAKOPIANKA PLAZA KRAKÓW GALERIA KRAKOWSKA na stoiskach INTERRUN w godzinach pracy sklepów INTERSPORT Biuro organizacyjne biegu INTERSPORT Polska S.A Cholerzyn 382 Liszki 32-060 Pakiet startowy obejmuje Koszulkę do biegania pro touch numer startowy do identyfikacji worek do szatni bon rabatowy do sklepów InterSport CENA PAKIETU 39,99 Coś mi się zdaję, że kilku od Nas pobiegnie ;-) |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
Ja i Elawinia już jesteśmy zgłoszeni, pakiety startowe odebrane. W zestawie jest jeszcze baton energetyczny i bodajże dwa napoje do rozpuszczenia w wodzie. Polecam gorąco ten bieg, to był mój pierwszy start biegowy, później już były dłuższe biegi. Ten bieg jest fantastyczny na rozpoczęcie "biegowej kariery". Świetna organizacja, ogólnie pisząc wielki biegowy festyn.
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Dziczek koszulka jest taka jak w tamtym roku? Nie ma w pakiecie skarpetek w tamtym roku były i całkiem fajnie się sprawują.
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Tak, koszulka jest praktycznie taka sama, ma za to w napisie 2009 zamiast 2008. W tym roku niestety skarpetek brak
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
A kto by biegł-można by się jakoś umówić.
|
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
można na rolkach?
|
|
|
| |
|
nie ma tak łatwo ![]()
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

w tamtym roku były i całkiem fajnie się sprawują.