VIII CRACOVIA MARATON 25.04.2009
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Gratulacje dla startujących w biegu maratońskim 42,195 km. Galeria (dziczek, korek) Video - bieg (dziczek) |
|
|
| |
| delikt Posty: 22 Dołączył: 11 paź 08 |
|
|
Musze sie pochwalic, ze wczoraj rowniez uporalem sie maratonem krakowskim. Czas bez rewelacji 04.39 , ale sam bieg i jego ukonczenie to wielka transfuzja pozytywnych wibracji. Do zobaczenia na trasach tym razem juz maratonow rowerowych ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
|
Hej hej, Jeszcze raz gratuluję maratończykom. Sama biegłam swój maraton we Frankfurcie po kontuzji, zajęło mi to 5 godzin i wiem jak cięzkie są ostatnie minuty, ostatnie metry Wszyscy zasługujecie na podziw! -Dziczek za niesamowity czas i ogromną walkę ze sobą na finiszu aby zdążyć na 3:15 - Korek za fantastyczny wynik mimo problemów zdrowotnych - Pit,Orkiestra za walkę do samego końca, sama nie wiem kto bardziej walczy na trasie - trzygodzinowcy czy pięciogodzinowcy - wszyscy znajomi i przyjaciele którzy również podjęli wyzwanie i ukończyli maraton - z rowerowej braci między innymi Izca i Delikt Jak tym razem nie na trasie tylko obok, w efekcie czego zapraszam do obejrzenia galerii :-) |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |