IV Międzynarodowy Bieg Skotnicki Kraków-Skotniki 24.05.2009
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
IV Bieg Skotnicki na dystansie 13km - jako alternatywa lub uzupełnienie Biegu Interrun odbywanego w tym samym dniu kilka godzin wcześniej. Trasa biegu w tym roku miała biec do Łagiewnik i z powrotem, ale ze względów organizacyjnych będzie taka jak rok temu czyli do opactwa w Tyńcu i z powrotem. Będzie można poprawić czas zeszłoroczny! Polecam ten bieg z racji dobrej ceny do jakości - 20zł w zamian za ciekawą trasę, ciekawy medal, grochówę na mecie, a nawet lody. Dziczki mogą zaświadczyć!
|
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
medal extra wlasnie sie zapisalem
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
dla takiego medalu warto się nawet przeturlać
|
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Dasz radę Izca przeturlać się po Kieracie? Ja raczej nie, tym bardziej, że będę udawał, że biegnę na Interrun'ie
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
sądząc po doświadczeniach z poprzedniego roku - raczej nie dlatego w interrunowym wątku pytałam czy można na rolkach ze Skotnikami jest ten zasadniczy problem, że trochę szuterku na trasie jest, a ominięcie to dyskwalifikacja . poza tym kto by mnie na tę górę z powrotem wyciągnął
|
|
|
| |
|
|
Na maratonach polskich pojawiły się wyniki z biegu Mój czas nie powala (jest o 15 minut dłuższy niż rok temu ) ale jestem zadowolony! Medal jest i najważniejsze, to to że nie uciekłem z trasy i ukończyłem, a było gorąco, oj gorąco.Orkiestra zaś - to CYBORG
| |
| Edytowane przez pit dnia 25-05-2009 12:23 | |
|
| |
|
Na maratonach polskich pojawiły się wyniki z biegu fajny bieg fajnie ze juz po tym skwarze i fajnie bylo lyknac 10 biegaczy na samej mecie ps.nitro wlaczylem stad ten mega finisz mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 25-05-2009 12:49 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
O bieganiu mam blade pojęcie, więc gratuluję ukończenia. A bardzo mi się podobają roczniki na liście wyników: 1932, 1935, 1939, 1942...
Куба |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
A nie bolą Was nogi od takiego długiego biegu
|
|
|
| |
|
Nie bolą! Jak się trenuje to nie bolą
|
|
|
| |
|
A nie bolą Was nogi od takiego długiego biegu jest jeden kolo ktory biega boso wszytkie te biegi w ktorych uczestniczymy ![]() mianuje sie samozwanczym odpowiednikiem w bieganiu selekcjonera lukiego ZATEM korek pit dziczek skolioza elawinia trenujcie bo za 3 tygodnie pol maraton 21 km w rudawie tam tez fajny medal daja i fure moze w koncu na tomboli wylosujemy mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 25-05-2009 13:29 | |
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Gratulacje Panowie bardzo żałuję, że nie mogłem w tym roku wziąć udziału w tym fantastycznym biegu (doskonała organizacja, piękna trasa, wspaniały medal...). Niestety trzy imprezy zbiegły się w czasie, a ja wybrałem Kierat, mimo, że wcześniej zapisałem się na Interrun. Moje nogi są w opłakanym stanie po Kieracie (wielki odcisk na prawej podeszwie, zapuchnięty staw skokowy i kolano lewej nogi, opuchnięte stopy) i miałem odpuścić Interruna, ale ponieważ Elawinia i jej bratowa biegły ze szczurem Antosią, to i ja w ostatniej chwili postanowiłem jednak im towarzyszyć, w SPD'ach, gaciach rowerowych, plecaku i z lustrzanka w ręku. Tak więc w czwórkę dotruchtalismy sobie do mety w tempie nad wyraz spokojnym ![]() Niestety kolejna fantastyczna impreza, jaką jest Jurajski Półmaraton w Rudawie zbiega się w czasie z Rzeźnikiem, w którym zamierzam wystartować. Na szczęście wszystko wskazuje na to, że nie mam poważnej kontuzji i za trzy tygodnie powinienem być w pełni sił biegowych do operacji Bieszczady. Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 25-05-2009 21:37 | |
|
| |
|
mianuje sie samozwanczym odpowiednikiem w bieganiu selekcjonera lukiegoHej Samozwańcze! Może zamiast Rudawy i fury wybierz Bieg Rzeźnika i 75km po Bieszczadzkich górach - jak Dziczek ![]() Jak ukończysz imprezę w przyzwoitym czasie to będziesz naszym biegowym Selekcjonerem ![]()
| |
| Edytowane przez pit dnia 25-05-2009 21:01 | |
|
| |
| vegas Posty: 29 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sie 07 |
|
| Na stronie organizatora pojawiły się wyniki i zdjęcia | |
|
| |
| ośka Posty: 239 Miejscowość: Chrzanów Dołączyła: 13 sie 07 |
|
Dominik, sprawdziłam wyniki i jednak Twój czas (01:07:48) przekracza godzinę Ale i tak jest super! Gratulacje dla wszystkich ![]() |
|
|
| |
|
mianuje sie samozwanczym odpowiednikiem w bieganiu selekcjonera lukiegoHej Samozwańcze! Może zamiast Rudawy i fury wybierz Bieg Rzeźnika i 75km po Bieszczadzkich górach - jak Dziczek nie ma bata , biegne rudawe a ty Picie pamietaj o regularnej Tabacie mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
wlasnie sie zapisalem

bardzo żałuję, że nie mogłem w tym roku wziąć udziału w tym fantastycznym biegu (doskonała organizacja, piękna trasa, wspaniały medal...). Niestety trzy imprezy zbiegły się w czasie, a ja wybrałem Kierat, mimo, że wcześniej zapisałem się na Interrun. Moje nogi są w opłakanym stanie po Kieracie (wielki odcisk na prawej podeszwie, zapuchnięty staw skokowy i kolano lewej nogi, opuchnięte stopy) i miałem odpuścić Interruna, ale ponieważ Elawinia i jej bratowa biegły ze szczurem Antosią, to i ja w ostatniej chwili postanowiłem jednak im towarzyszyć, w SPD'ach, gaciach rowerowych, plecaku i z lustrzanka w ręku. Tak więc w czwórkę dotruchtalismy sobie do mety w tempie nad wyraz spokojnym