12-godzinny Podziemny Bieg Sztafetowy - Kopalnia soli w Bochni 3-4.03.2007
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Wiem jestem szalony, ale pomarzyć można: ..." ..a może by tak..http://www.sztafeta.bochnia.pl…=pl&p=regulamin Może byśmy wystawili drużynę Zielonych? Co prawda szanse na udział są i tak niewielkie bo jest to prestiżowy bieg i liczba miejsc ograniczona, ale jakby co to wraz z moim bratem jesteśmy chętni na udział w tym biegu i poszukujemy 2 kolejnych śmiałków plus jednego rezerwowego zawodnika.. ![]() Osobiście pobiegałbym sobie w tej najstarszej polskiej kopalni soli choć byśmy mieli być ostatnim zespołem. Podobno panuje tam bardzo zdrowy mikroklimat.. Żeby zakwalifikować się do losowania zgłoszenie zespołu należy wysłać do dn.9 lutego. | |
| Edytowane przez pit dnia 07-02-2007 11:23 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Jestem chetny. | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
ja tez się wstępnie pisze
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
noi mamy super team ) Ehh, jak Was wylosują - zabierzcie mnie ze sobą chociaż na fotografa Super ipreza się zapowiada ! |
|
|
| |
|
|
OK zgłoszenie sztafety poszło! Skład: Korek, Lukas, Dominik, Żaba (jako rezerwowa zawodniczka) i ja Teraz tylko czekać na losowanie i trochę potruchtać ![]() Dla przybliżenia atmosfery i warunków biegu relacja niejakiego Pita z Warszawy (O zgrozo! Mam imiennika )http://www.sbbp.pl/showdetails.php?contentid=381 odnośnik zawraca na stronę główną, więc link do relacji: PIT - relacja z Bochni 2005 - znajduje się na prawo w ostatnich tekstach, 12 relacja od góry) | |
| Edytowane przez pit dnia 09-02-2007 23:13 | |
|
| |
|
pit napisał/a:Tak to nie był blef! Jesteśmy na liście przedstartowej: http://www.sztafeta.bochnia.pl…=listalosowanie Jutro losowanie i okaże się czy będziemy szczęśliwcami czy też nie.. | |
| Edytowane przez pit dnia 14-02-2007 15:59 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
no to prawdopodobieństwo wylosowania wynosi prawie 50 %
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Jednak nie mamy szczęścia- i wylosowali nas |
|
|
| |
|
no to kiedy jedziemy was dopingować?
|
|
| |
|
Gratulacje !!!! No to będziemy z całych sił Was dopingować ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
pit napisał/a: Wielkie Gratki !! Nooo... czasu co raz mniej, więc nie pić PSów tylko biegać, ewentualnie biegać po PSy do sklepu
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Hehe! Coś czuję, że lekko nie będzie, bo do faworytów raczej nie należymy! Ale nie jest jeszcze tak najgorzej Z pobieżnych analiz obsady wnioskuję, że jak się postaramy to może będziemy w stanie nawet nawiązać walkę i to może nawet z dwiema sztafetami.. ![]() Tak więc MiśQ nie gratuluj zawczasu, ale jak przyjdzie pora to kciuki trzymaj odpowiednio i dopinguj w nas w myślach bo wiara w Zielonych napewno się przyda..
| |
| Edytowane przez pit dnia 15-02-2007 17:17 | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
Wiara czyni cuda beznadziejnosc zmnienia w idylię nawet nam forrest gump nie pomoze
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Będę trzymał kciuki dla biegaczy. Może 3 marca pojedziemy na rowerach po wyrypie do Bochni? Furman, może jakąś traskę zapodasz ? |
|
|
| |
|
Pit - nie prawda, że nie jesteście faworytami ! Jesteście przecież NASZYMI FAWORYTAMI ![]() | |
| Edytowane przez elawinia dnia 15-02-2007 19:34 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Damy z siebie wszystko...moze uda sie powalczyc z ogonem ![]() |
|
|
| |
|
no najważniejsze by nie zając ostatniego miejsca. Każde powyżej będzie sukcesem
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Gratuluję losowania ale na wszelki wypadek proponuję zabrać rowerowe halogeny. Nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą. No właśnie a czy trasa będzie oznaczona i oświetlona. Zabłądzić zawsze można , a to rzecz ludzka. ![]() |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
Nie wiem czemu tak ostroznie wszyscy podchodza do naszych szans medalowych... Sa duze.... Jeszcze cale 2 tygodnie ...forma musi rosnac. A tak naprawde to moze faktycznie nawiazemy walke z ogonem. Bedzie spoko |
|
|
| |
|
Leslaw napisał/a: jako były żupnik mogę zapewnić, że trasa jest w 100% oświetlona. Przepisy nie pozwalają na wpuszczanie osób postronnych w inne miejsca bez odpowiedniej eskorty a ta w przypadku takiej imprezy jest awykonalna. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Super ipreza się zapowiada !