II Bieg Ku Rogatemu Ranczu
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Pierwszy start w tym roku zaliczony. Dysza przedmuchana na maksa. Bieg był fantastyczny. Pełno adrenaliny na trasie. Gratulacje dla pit'a który znacznie się poprawił z stosunku do poprzedniego roku. Dla dziczka z fantastycznym czasem. RB jak zwykle stabilnie mocny. Dla fotografów: skolioza i versus. Ze startu jestem bardzo zadowolony. Cel powyżej połowy open udało zrealizować. wyniki open nasze zielone wyniki 34. dziczek 00:38:29 106. Marcin 00:44:30 144. pit 00:47:43 === galeria === versus / skolioza | |
| Edytowane przez Marcin dnia 28-02-2010 19:51 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Brawa dla biegaczy ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Fajnie, że Wam się udało wystartować i dobiegliście do mety Gratki
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
lepszy czas to mogła być (oby nie tylko ;-)) także sprawa nawierzchni - w tym roku znacznie bardziej twardo było a z ciekawostek - wiecie kto zapraszał na tegoroczny bieg swą facjatą? www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts skolioza dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Marcin dnia 01-03-2010 21:35 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Gratulacje dla biegaczy. Gratulacje Marcin ! Widać że nie próżnowałeś w zimie Sam chciałem wystartować ale wybrałem pierwszy sparing w tym roku z zielonymi Mocni są - jeżdżą szybciej niż kącik ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 02-03-2010 09:54 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Czy któryś biegacz napisze coś od siebie jak się biegło? Ale może nie w 5ciu zdaniach, tylko trochę więcej?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ja tam nie biegałem ale to chyba coś w tym stylu - prawa noga do przodu, przenosisz na nią ciężar ciała i lewa noga do przodu, przenosisz ciężar ciała i znów prawa do przodu..i tak w kółko. Jeszcze jest kwestia machania kończynami górnymi, wiesz różne style są, jedni delikatnie, inny zamaszyste ruchy wykonują. No i tak to leci. Jak chcesz to mogę Cię kiedyś nauczyć
| |
| Edytowane przez furman dnia 02-03-2010 19:53 | |
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
| Jakkolwiek nie jestem biegaczem, to jako startujący w rzeczonym biegu coś napiszę. Chociaż... właściwie to Furman poniekąd ma rację. Główna trudność polega na tym, że poławą dystansu prowadzi pod górę. A to trochę inne bieganie niż po płaskim. Tzn. nadal "prawa noga do przodu... itd" ale połączone z nieco większym wysiłkiem. W dodatku na początku w lesie w wąskich wąwozach zalegał lód. Usiłując utrzymać się na nogach zazdrościłem tym, którzy mieli buty z kolcami. I zastanawiałem się, po kiego grzyba poprzedniego dnia przejechałem na rowerze 106 km. Trzymało mnie to praktycznie przez cały dystans - będąc zmęczony nie mogłem wejść na obroty. Łącznie z rozgrzewką przebiegłem ok. 12,2 km z sumą podbiegów 365m. Jestem pod wrażeniem dobrej organizacji - załatwienie wszystkich formalności (odbiór numeru, chipa, pakietu startowego trwało kilka minut). Wbiegając na metę można było od razu na ekranie przeczytać swój wynik i zajęte miejsce. W sumie, fajna impreza, blisko domu. W sam raz na przepalenie się na początku sezonu. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Gratki