XI Półmaraton dookoła Jeziora Żywieckiego
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
W niedziele 28 marca 2010 na dystansie 21 km 97,5 metra. Strona organizatora Zielonych będzie reprezentować: Pit i Marcin. |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Wielkie gratulacje za ukończenie biegu Marcin. Biec non stop przez 21km w terenie pagórkowatym - szacun ! Podziel się wrażeniami - jak było ? | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Szbiker, cieszę się, że interesujesz się biegiem. To mój pierwszy półmaraton w życiu. Przed startem przeżywałem wielką tremę, jak pokonam taki długi dystans gdzie dotychczas najwięcej przebiegłem 10 km. Wystartowało ponad 700 biegaczy. Pięknie było zobaczyć z tyłu i z przodu sznur biegaczy. Trasa pofałdowana z widokami na jezioro i pobliskie góry. Dobrze mi się biegło pierwsze 16 km. Cały czas wyprzedzałem. Na 17-18 km przyszedł kryzys z nogami. Mięśnie bolały, tempo mi siadło. Zaczęli mnie wyprzedzać. Ostatnie 1,5 km to była piorunująca końcówka sprinterska z pitem. To trzeba przeżyć samemu. Gorąco polecam, chociaż raz w życiu. Pozdrawiam biegaczkę Izcę fotki: pit Marcin wyniki open | |
| Edytowane przez Marcin dnia 29-03-2010 09:10 | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Marcinie, polecam Rudawę - blisko a bieg zacny (niektórzy nawet złośliwie twierdzą że to bieg górski a nie półmaraton )
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Oj tak, co do Rudawy czyli jak mniemam półmaratonu jurajskiego to faktycznie jest bieg górski. Biegłem tam raz z gościem który startuje w wielu imprezach w kraju i podczas któregoś z kolei podbiegu zeznał, że jest to dużo trudniejszy półmaraton niż żywiecki który uchodzi za górzysty.
PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 29-03-2010 15:55 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Dla mnie to 21km po idealnie płaskim to kosmos ![]() |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|