VII Jurajski Półmaraton
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| vegas Posty: 29 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sie 07 |
|
|
W dziale Bieganie ruch taki jakby wszyscy tylko rowerami żyli. W najbliższą niedzielę odbędzie się już siódma edycja półmaratonu w Rudawie. Czy ktoś z zielonych zamierza wystartować, czy wszyscy jadą do Karpacza? |
|
|
| |
| Canyon1 Posty: 185 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
Moze dlatego, ze to forum rowerowanie![]() Bieganie z tego co widze traktowane jest jako podtrzymanie formy w okresie, gdy kola zamarzaja |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Canyon1, forum rowerowanie ma się dobrze i zawsze będzie modne bieganie. Wyniki | |
| Edytowane przez Marcin dnia 15-06-2011 08:01 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
... zupełnie nie mają nosa do imprez: http://wiadomosci.dziennik.pl/…stal-krowe.html Innymi słowy zapas mleka, świeżego mleka prosto od krowy na kilka lat!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Marcin dnia 15-06-2011 08:09 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
No ale tam to zwycięzca dostawał, a to wiadomo, nie jest takie hop-siup. A w Rudawie wśród wszystkich uczestników losowano samochód. Mimo wszystko łatwiej przewieźć nim rower, niż krową .
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 13-06-2011 11:22 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Zwracam honor. Nic nie wiedziałem o możliwości zdobycia koni w Rudawie. Mechanicznych koni!![]() Dodane dnia 13 czerwca 2011 10:37:29 Lepsze kilkadziesiąt koni niż jedna krowa!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 13-06-2011 10:37 | |
|
| |
|
|
Mechaniczne konie wygrał ktoś, kogo na losowaniu już nie było, w związku z czym nagrodę zgarnął uczestnik z numerem o oczko większym. Niestety nie byłem to ja ![]() |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
| zmyślasz chyba? Zdobywca koni zgłosił się od razu. | |
|
| |
|
| No taką informację dostałem od kolegi który został na losowaniu, ja zebrałem się wcześniej. Hmm... | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

.