Bieg Trzech Kopców 2.10.2011
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
strona organizatora Ja się zapisałem. Można wylosować cenne nagrody. Byłem rok temu. Polecam! |
|
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
|
Losowanie nagród ma być motywacją?
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Spot;-) | |
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Losowanie nagród ma być motywacją?mt_jr Każda motywacja jest dobra. A jeśli nawet, to co złego jest w tym że można jeszcze coś wylosować? PePe |
|
|
| |
|
Na tą chwilę zapisało się już 1041 zawodników ![]() |
|
|
| |
|
Już 1122 zawodników, będzie korek w lasku ![]() |
|
|
| |
|
|
Kto w jaki czas celuje? ;>
|
|
| |
|
Ja będę pewnie walczył o przetrwanie po tych zakwasach których się nabawiłem ![]() ...W ubiegłym roku uczestniczyło w zmaganiach 674 biegaczy, zwyciężył Leonid Rybak z Ukrainy w czasie 42 minuty i 44 sekundy a jako drugi minął linię mety krakowianin Andrzej Lachowski - 43.21. Najszybszą z pań była Ukrainka Ilona Barwanowa - 49.06........kosmos ![]() Wyniki 2009 Wyniki 2010 | |
| Edytowane przez szbiker dnia 30-09-2011 17:25 | |
|
| |
|
|
Dużo znajomych. Kto nie był, ma co żałować. http://www.online.datasport.pl…iki/01_open.pdf |
|
|
| |
|
Miły event, to fakt. Czołówka trochę dzikie tempo nadała, podobno mieli pacemakerów. Oficjalne czasy jakieś dziwne, z Polara mam ok. 1,5 minuty więcej. Tak czy inaczej, tempo Pauli Radclife w szóstym miesiącu ciąży utrzymane
|
|
| |
|
|
Bieg rewelacja ! Udało mi się ukończyć bieg trzech kopców w czasie 59:20 co dało 181 pozycję open :-) Uważam że jest to niezły czas zważywszy na to że jest to mój pierwszy start tego typu w życiu :-) i że w ogóle się nie przygotowywałem :-P Jestem zadowolony Organizacja na najwyższym poziomie, bardzo porządne i ładne pamiątkowe medale za uczestnictwo, smaczne krokiety z barszczem, fajna koszulka w pakiecie startowym, transport autobusami na miejsce startu i chyba też w inne miejsca (komentator losujący nagrody mówił bodajże że będą tez na dworzec i inne miejsca ), sama trasa super - no może tylko oprócz wąskiego gardła na początku trasy który spowodował "lekki" korek. Dało się dostrzec wiele znajomych twarzy : np. Marcin W. który bez przygotowania poprawił ubiegłoroczny czas o 1min - gratki, zakatarzony Orkiestra który gdzieś się potem "rozpłynął ?!", Justyna F. która była przede mną - niedopuszczalne ale prawdziwe ! ;-), Marek T. który opowiadał że biegł jak baba w 6 miesiącu ciąży :-) (w takim układzie ja też chciałbym zostać taką babą :-P) , RB który nie startował ale robił fotki ...wszystkim oprócz mnie ;-P i który już szykuje się do biegu na Kasprowy, Pit który jakoś szybko się ulotnił i Dziczek który mnie wkurzył bo przybiegł przede mną pchając wózek z dzieckiem ;-P To tyle i do następnego ! | |
| Edytowane przez szbiker dnia 02-10-2011 16:24 | |
|
| |
|
Marek T. który opowiadał że biegł jak baba w 6 miesiącu ciąży :-)szbiker Bo to prawda. Paula Radclife, gdy była w 6 miesiącu podczas pierwszej ciąży przebiegła 10km ulicznego biegu w Londynie w 43 minuty. Określiła to jako "lekki jogging". To trochę podważa dokonania zdrowych, dorosłych mężczyzn w wieku produkcyjnym na większości imprez masowych ![]() Ech, szkoda, że nie wiedziałem o krokietach
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! | |
| Edytowane przez mt_jr dnia 02-10-2011 16:31 | |
|
| |
|
no chyba że tak Jak ktoś mi powie że biegam jak baba w ciąży uznam to następnym razem za komplement ;-) Kobiety w ciąży to jedna sprawa ale ten dzisiejszy duży wózek z dzieckiem zupełnie mnie pogrążył ;-) |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
gratuluję wam wyników i zazdroszczę startu. Też byłam zapisana ale choroba się jakaś przyplątała i zostałam w domu - bardzo żałuję ![]() |
|
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
ten dzisiejszy duży wózek z dzieckiem zupełnie mnie pogrążył Eee, no nie popadaj w desperację. Wózek wprawdzie był duży, ale dziecko małe Poza tym, Dziczek to jednak Dziczek - okazuje się, że nawet z wózkiem. |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
|
Hej hej :-) Faktycznie nasz maluch dzisiaj debiutował w zawodach - pora najwyższa, ma już 6 miesięcy NIe martw się Szbiker, nie jesteś sam - chłopcy uzyskali wynik 117 w open, a że spóźniliśmy się około minuty na start (no bo wydłużyło nam się karmienie, zmiana pieluszki itp przygotowania tuż przed biegiem) to Dziczek minął na trasie dobrych kilkuset zawodników odbierając powszechne dowody sympatii mijanych zawodników lub słuchając ich zawodzeń, że facet z wózkiem jest szybszy Tak naprawdę biegamy z naszym szkrabem od ukończenia trzeciego miesiąca życia, wczesniej po nawierzchniach gładkich a teraz już w lekkim terenie. Jest więc przyzwyczajony do biegania i bardzo lubi swój biegowy pojazd W ramach ciekawostek waga zestawu biegowego to około 20 kg ( 8,5 kilo szczęścia, 9,5 kilo wózek + kilka niezbędnych szpargałów dla dzidziula i taty). I właśnie 20 kg pchał przed sobą dziczek na trasie całego biegu. Za to jak biegli z górki to ledwo nogami wyrabiał, żeby zdążyć za synkiem Fajnie było spotkać wszystkich znajomych - to nasze pierwsze od dawna zawody. W przyszłym sezonie wrócimy do gry na dobre ) |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
z innej beczki czy ktos sie orientuje czy w tym roku bedzie bieg niepodleglosci miedzy kopcami
mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 03-10-2011 13:01 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Z reguły ogłaszają to dopiero pod koniec października (rok temu był to 26. paź, bo sprawdzałem właśnie w ten weekend). Aby wiedzieć wcześniej trzeba by chyba szukać namiarów telefonicznych na odpowiedni dział i się dowiadywać. Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Oficjalne czasy jakieś dziwne, z Polara mam ok. 1,5 minuty więcej. mt_jr Poprawili czasy. Dosyć poważna wpadka datasport. http://www.maratonypolskie.pl/…//krakop1op.pdf |
|
|
| |
|
Ufff... czyli jednak polar prawdę mi powiedział. W sumie wychodzi 5sek/km wolniej. Pewnie jakby to była różnica między 3:20 a 3:25 to bym się wkurzał A tak to who cares
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

który bez przygotowania poprawił ubiegłoroczny czas o 1min - gratki, zakatarzony Orkiestra który gdzieś się potem "rozpłynął ?!", Justyna F. która była przede mną - niedopuszczalne ale prawdziwe ! ;-), Marek T. który opowiadał że biegł jak baba w 6 miesiącu ciąży :-) (w takim układzie ja też chciałbym zostać taką babą :-P) , RB który nie startował ale robił fotki ...wszystkim oprócz mnie ;-P i który już szykuje się do biegu na Kasprowy, Pit który jakoś szybko się ulotnił i Dziczek który mnie wkurzył bo przybiegł przede mną pchając wózek z dzieckiem ;-P To tyle i do następnego !
;-)
i zazdroszczę startu. Też byłam zapisana ale choroba się jakaś przyplątała i zostałam w domu - bardzo żałuję