Bieg Trzech Kopców 7.10.2012
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
VI Międzynarodowe Mistrzostwa Krakowa w Biegu Górskim „Bieg Trzech Kopców” odbędą się 7.10.2012 Do 31 sierpnia opłata startowa wynosi 25zł , potem 40 (do 3.10) i 60zł (w biurze) . Na liście startowej już sporo osób Regulamin Zapisy Strona organizatora PROFIL MAPKA (tyle że leci przez Rynek Podgórski i Kładkę o. Bernatka) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 21-08-2012 14:27 | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Zapisany ![]() Czekałem na ten bieg
|
|
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
Też się zapisałem. Wypadałoby zacząć coś się ruszać . |
|
|
| |
|
Na liście startowej już 1600 zawodników ![]() |
|
|
| |
|
To juz jest pobity rekord sprzed roku
|
|
|
| |
|
| Konferencja prasowa | |
|
| |
|
|
Teraz wróciłem z biegania i muszę napsiać, że będzie niezła obsada. Na bulwarach trenuje Andrzej Lachowski a na błoniach 3 Ukraińców biega.. Granica 45 minut będzie pobita na 100%. Mym planem jest zejść poniżej godziny trzydziestu minut. |
|
|
| |
|
chyba chciałeś powiedzieć 40 minut :-) .. z Kenii też przyjadą :-) W zeszłym roku zwycięzca Dariusz Kruczkowski miał 41:52 (średnia 18.64km/h )p.s Newsletter ... jak u Golonki ;-P |
|
|
| |
| @rek Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
|
Tylko niestety pogoda zapowiada się raczej kiepska, a szkoda http://meteo.icm.edu.pl/um/php…&cname=Krak%F3w |
|
|
| |
|
toż to ulewa jakaś ... przynajmniej nie zajedziemy napędu ![]() |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Też startuję ![]() |
|
|
| |
|
|
I po biegu czas 1:04:35 open 320 w kat M3--92 tyle ![]() fajnie się biegło |
|
|
| |
|
Gratulacje wszystkim startującym Lukiemu, Michowi, Robertowi i Filipowi z teamu Xbox360 Bike Team i innym znajomym - tego biegu nie można było odpuścić Pogoda była barowa ale atmosfera gorąca. Deszczyk nawet nie doskwierał. Bieg jak zwykle świetny i niebanalny ! bo trzeba umiejętnie rozłożyć siły, umieć nie tylko podbiegać ale i zbiegać (co nie do końca idzie mi dobrze ). Cieszy się coraz większą popularnością (aż 1299 osób sklasyfikowanych) Przyjechało sporo osób z zagranicy w tym dwóch Kenijczyków. Jeszcze przed startem widziałem jak się przygotowywali i jak naturalnie i lekko poruszają się pomimo kurtki puchowej w którą ubrany był jeden z nich Fajnie było zobaczyć Justynę Frączek która tym razem pojawiła się na 29erze i jechała przez jakiś czas razem z biegaczami Marcin tez pojawił się na rowerze i filmował w fajnym miejscu w wąwozie . Starałem się dać z siebie możliwie najwięcej Jako że udało mi się zejść poniżej 1h i pobić zeszłoroczny rezultat o ponad 5 minut jestem bardzo zadowolony a wynik 41 open (w zeszłym roku 181 ) był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem. Po biegu każdy otrzymał medal i posiłek regeneracyjny - mega tłuściutki żur Do zobaczenia za rok ! WYNIKI | |
| Edytowane przez szbiker dnia 07-10-2012 16:34 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
![]() Bieg Trzech Kopców 2012 -- Kraków Szbiker poszałał dzisiaj - 9 w kat. Michu 1:04h - rewelacja czas. Byli jeszcze Luki, Robin, pit, Staszek i inni. | |
| Edytowane przez Marcin dnia 07-10-2012 17:37 | |
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
No Szymek robi formę biegową na maratonach u Golonki - brawo chłopaki.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
|
Dzięki :] |
|
|
| |
|
Marcin w lasku dawał wiarę że trzeba dać z siebie wszystko na ostatnich 4 km
|
|
|
| |
|
Dzięki za filmik Marcin ![]() "Raport" ze strony orga. Podobno 1369 osób wystartowało (1299 zostało sklasyfikowanych). Z fotek to znalazłem parę w sieci na mmkrawkow.pl oraz z naszemiasto Później powinny pojawić się też na trailrunning tak jak to było w zeszłym roku. |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Bieg super. Z moim czasem słabo. Miałem problemy ze sznurówkami i za ciepłym ubiorem Za rok robie 1:00 i łykam Micha (albo wcześniej na Sylwestrowym). |
|
|
| |
|
Luki ale ja niestrawny jestem ![]() Poza tym możesz wcześniej 11,11.12 Wielka Wieś niepodleglościowa 11-tka
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

... przynajmniej nie zajedziemy napędu 

Dzięki :]