Treningi w Parku Lotników
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| nou Posty: 4 Dołączył: 22 gru 12 |
|
|
Witam Czy jest ktoś tutaj, może ktoś z AWF-u kto by miał ochotę pobiegać w parku lotników na Czyżynach? Zapraszam! > http://www.kredytforum.pl |
|
|
| |
| Maciek K Posty: 83 Miejscowość: kraków Dołączył: 31 lip 09 |
|
| Czasami tam jestem, ale umawiać się ciężko bo to sponton. Za 15 minut jestem. | |
|
| |
| zetor Posty: 3 Dołączył: 17 lut 13 |
|
|
Biegam tam, ale tylko gdy nie ma śniegu, bo alejki nie są czarne i przyczepność słaba.
Dobra i sprawdzona agencja nieruchomości specjalnie dla Ciebie. Polecam. |
|
|
| |
| listek Posty: 4 Dołączył: 31 maj 13 |
|
|
Mi się wydaje, ze w tym konkretnym przypadku biegać najlepiej jest pod wieczór, gdy nie ma tam zbyt wielu osób spacerujących.
http://www.kredyt-samochodowy.pl/ - informacje jak dostać, jakie są możliwości i inne opcje. |
|
|
| |
| zorki5 Posty: 3 Dołączył: 3 gru 13 |
|
|
Wiadomo, co z oświetleniem? Kiedy oświetlone będą wszystkie alejki?
Sklep ze scyzorykami, gdyby ktoś potrzebował - scyzoryki.pl |
|
|
| |
| baoo Posty: 17 Dołączył: 20 mar 09 |
|
| Biega ktoś regularnie w tych okolicach? Mogą być szeroko rozumiane Czyżyny. | |
|
| |
| DaroMróz Posty: 9 Dołączył: 2 maj 14 |
|
| Ja tam czasem biegam. | |
|
| |
| JaroZych Posty: 22 Dołączył: 25 kwi 14 |
|
| Ja biegam niedaleko stamtąd - stadion Wieczystej. | |
|
| |
| Posty: Dołączył: |
|
niestety nie mogę ![]() |
|
|
| |
| tolanowak Posty: 13 Dołączył: 28 lut 14 |
|
| Czyżyny to świetne miejsce. Mieszkałam w tamtych okolicach i często biegałam. Teraz wyprowadziłam się na Śląsk, ale zawsze gdy bywam w Krakowie decyduje się na bieganie właśnie tam. | |
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Tak nawiasem mówiąc, ostatnio byłem na meczach mistrzostw siatkówki w Kraków Arenie i zauważyłem, że Arena odcięła nieduży kawałek Parku Lotników, ale Ogród Doświadczeń to już kawał. Chyba służy ten ogród, ale pamiętam, jak tam nic nie było poza alejkami i trawnikami. | |
|
| |
| Donau Posty: 27 Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Faktycznie teren już inaczej wygląda. Biegałem tam i wciąż biegam, do tego tuż obok dobra bieżnia tartanowa. Polecam miejsce, jakby ktoś chciał się na bieganie zmówić, jestem otwarty. | |
|
| |
| JaroZych Posty: 22 Dołączył: 25 kwi 14 |
|
| A wiecie, że AWF zaczął pobierać opłatę za używanie głównego stadionu? | |
|
| |
| roweroweLOVE Posty: 5 Dołączyła: 24 sie 15 |
|
ja dopiero zaczęłam biegać (wcześniej kontuzja mnie trochę wyłączyła ze sportów), na razie chce sobie potrenować sama, ale z czasem z chęcią dołączyłabym do kogoś ooo, a o tej opłacie pierwsze słysze, ile trzeba płacić? |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

ooo, a o tej opłacie pierwsze słysze, ile trzeba płacić?