Bieg Trzech Kopców

Autor Wiadomość
Bystry mężczyzna

Miejscowość: Kraków
Dodane 11-09-2007 10:59 Bieg Trzech Kopców
hej
z cyklu "nie samym rowerem człek żyje" zachęcam do Biegu Trzech Kopców.

http://www.biegtrzechkopcow.pl/

Pomysł uważam za arcyciekawy:) trasa krótka 13km, siłowa, myślę że nie wymaga specjalnie długiego przygotowania dla wycinaków MTB.
Ja się już zapisałem do startu (no nie jestem wycinakiem MTB ale trochę biegam równiez).

Pozdrawiam
Paweł
Bystry mężczyzna

Dodane 15-10-2007 15:29 RE: Bieg Trzech Kopców
Hej
No i po imprezie:) To był mój pierwszy udział w biegowych zawodach i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało. Być może dlatego, że nie wiało nudą jak to przy bieganiu/jeżdzeniu po płaskim a wręcz przypominało to trochę nasze MTB.
Po starcie na płaskim na bulwarach wiślanych trochę osób mnie wzięło ale od aleji Waszyngtona już brałem wszystkich równo i to ze sporym naddatkiem hehe czułem przygotowanie górskie.

Dystans 13 km po górkach, mój czas to 72 minuty 12 sekund, średnie tętno 178
- uff uff było ostro:-)

http://www.biegtrzechkopcow.pl…hp?site=zdjecia

Ogólnie bardzo dobre wrażenia po imprezie, były medale i dyplomy dla wszystkich, ciepłe jedzenie i herbata na mecie oraz autobusy, które odwiozły na start (no tam się auta zostawiało)Jak na pierwszy taki bieg frekwencja w miarę nawet - ok 270 startujących, ale przede wszystkim obrodziło jeśli chodzi o smakoszy takich biegów, crossów. Sporo niezłych biegaczy więc taki amator jak ja został w tyle ale wstydu sobie nie przyniosłem.

Podsumowując sama trasa i bieg bardzo ciekawe i sympatyczne. Zachęcam do startu za rok.

Pozdrawiam

Paweł
Bystry mężczyzna

Dodane 17-10-2007 16:03 RE: Bieg Trzech Kopców
jasne, spodobało mi się:) mam zamiar pobiec i w biegu niepodległości i...no sylwestrowym to zobaczę hehe
Ale na pewno chciałbym w końcu wziąść się za bary z prawdziwym maratonem, czyli za cracovia maraton. Zeby nie było - MTB jest number one ale bieganie też fajna rzecz.
Do zobaczenia na najbliższym biegu, trzeba się jakoś zgadać;)
elawinia kobieta

elawinia
Dodane 25-10-2007 21:50 RE: Bieg Trzech Kopców
Ładnie trzaskasz kilometry Orkiestra, dobrze widzieć, że duch w narodzie nie ginie :D
pit mężczyzna

pit
Dodane 26-10-2007 13:44 RE: Bieg Trzech Kopców
niech no tylko sezon się skończy :D
dziczek mężczyzna

Dodane 26-10-2007 14:09 RE: Bieg Trzech Kopców
Pit, nie chrzań, sezon się nie kończy, sezon trwa nieprzerwanie :p W grudniu Nocna Masakra, a już w marcu Bergson Winter Challenge :D Po drodze zaś rowerowanie w śniegu. To dopiero frajda :D

Team Jubilat Polska

ChuckNorris mężczyzna

ChuckNorris
Dodane 26-10-2007 17:46 RE: Bieg Trzech Kopców
A co to w styczniu i w lutym nie bedzie jakiegoś trithlonu z pływaniem w przerębli na czas? Albo konkurs w wstrzymywaniu oddechu również na czas? :D Musimy jakieś zawody zorganizować w Kryspinowie przy minus 25.
dziczek napisał/a:
Po drodze zaś rowerowanie w śniegu. To dopiero frajda :D
Snow rider Zapodam opony z kolcami i buty też co by mozna było z orkiestrą po lodzie pobiegać.

"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet."

elawinia kobieta

elawinia
Dodane 12-10-2008 21:54 RE: Bieg Trzech Kopców
Fotki z tegorocznego Biegu trzech kopców:
link do galerii

Z naszych biegli: Dziczek, Orkiestra, Korek, Pit.
Skocz do Forum: