XIII Marszobieg Niepodległości 10.11.2007
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
| Ktoś się wybiera ?? Ja planuje wystartować lajcikowo - bardziej treningowo z racji małej na razie liczby km wybieganych. | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
JA
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No pewnie, że trzeba smignąć. | |
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Ja też . O ile się do końca nie rozchoruję.
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Ja zamierzam być... pewnie jak co roku wszyscy znajomi mnie obiegną, ale co tam ![]() Dodane dnia 09 Listopad 2007 15:57:04 III. TERMIN, MIEJSCE, PROGRAM Cały regulamin Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 09-11-2007 15:57 | |
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
| a jak organizujecie sobie dojazd na start i powrót? Na własnych nogach czy z pomocą? | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Pierwszy bieg w sezonie zaliczyłem Z zielonych biegli. Axi, Orkiestra, Furman i Ja. Mój czas 32 min. średni puls 172, maks 192 (rekord) W lasku ślisko, dwa razy sznurówka mi się rozwiązała, ale ogólnie fajnie było ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Pobiegłem minutę wolniej niż w ubiegłym roku
|
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
| ..też zanotowałem rekordowe wskazania pulsometru HR avg 183 HR max 198 !!! ... nie wiem co o tym sądzic bo na maratonach notowałem max 192 co jest bliższe dla mojej wartości teoretycznej, pewnie wyszła świeżość i brak przygotowania biegowego ... w lasku piekielnie ślisko a ja na slikach dawałem i glebe w rynnie zaliczyłem ... czas niestety mi sie skaszanił ale jakieś 20 chłopa za Furmanem byłem ...w sumie sympatyczna impreza ... | |
|
| |
|
23:50 z zegarka, HR max nie znam, bo jak zwykle podczas żwawszego biegu zsunęła mi się opaska . Tak czy inaczej szybciej niż rok temu, choć znowu przegrałem z Justyną .
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Tytułem wstępu - bardzo sprytnie wziąłem opaskę a zapomniałem pulsometru , więc danych o tętnie nie będzie.Jestem bardzo zadowolony, bo udało mi się przebiec całość dość równym tempem. W końcówce widok furmana kilka metrów za mną mocno mobilizował . I tym sposobem przeciwnie do dwóch wcześniejszych biegów udało mi się dobiec przed nim (ok. 15sek.).Pobiegłem 3min. szybciej niż rok temu (27:45 kontra 30:45). Trasa (zapewne ze względów bezpieczeństwa) została zmieniona, raczej była dłuższa. Orkiestra dołożył mi 1 min., mt_jr 3:55. Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 10-11-2007 15:29 | |
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
bravo panowie! -ja jeszcze nie biegam ale na pewno zaczne bo zima za oknem
|
|
|
| |
|
ciaposo napisał/a: Za chwilę, to trzeba będzie kończyć z bieganiem i wsiadać na rower
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
gratulacje chłopaki |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Gratulacje dla zielonychB)Niestety nie mogłem kibocować osobiście![]() |
|
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
Gratulacje dla wszystkich odważnych którzy zdecydowali się na start ))Mój skromny wynik to 25,05 min z zegarka hr śr 171 max 180 i już więcej już od kilku dobrych lat nie wyduszam z siebie pozdrowienia |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. O ile się do końca nie rozchoruję.

. Tak czy inaczej szybciej niż rok temu, choć znowu przegrałem z Justyną
, więc danych o tętnie nie będzie.