IV edycja 12-godzinnego Podziemnego Biegu Sztafetowego w Kopalni Soli Bochnia - 1-2.03.2008
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Może ma ktoś ochotę i w tym roku na powtórkę z rozrywki? Zobaczcie na banerze głównym kto prowadzi w biegu..
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Korek ![]() trafiłem? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
ja mam ochotę i motywacje
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
ja też mam ochotę i motywację; gorzej z kondycją Kilka pętli mogę zrobić, ale to pewnie za mało, żeby wystartować ![]() |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
każdy uczestnik sztafety musi co najmniej raz pokonać długość 1 pętli ilość zmian jest dowolna długość pętli 2420mkażdy, przy odrobinie szczęścia (konieczne przy zapisach ), może wystartować ![]() |
|
|
| |
|
|
Wiemy wiemy, by być klasyfikowanym wystarczy przebiec po jednym kółku. Nie o to jednak drużynie rowerowania chodzi. Rok temu zespół W11 z TVN dokonał właśnie tego "rekordu" (wstyd!!!) Dla przypomnienia nasza sztafeta rok temu zajęła 39 pozycję na 52 drużyny. Przebiegliśmy ponad 59 okrążeń. Myślę, że jak już startować w tym biegu to tylko w z zamiarem walki i zdobycia lepszego miejsca. Rozmawiałem wczoraj z korkiem - jest on chętny na start, ja na chwilę obecną nie jestem w stanie określić czy będę dysponował wolnym czasem. |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Jeśli o mnie chodzi: chęci są, z czasem może być różnie Dla wyjaśnienia 2.03 moja firma organizuje zawody w skitouringu, i dano mi do zrozumienia że powinienem wystartować i ją reprezentować Jeśli pobiegnę w biegu pary nie starczy Jest szansa że wiosna na dobre zagości na dobre i będę free
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| vegas Posty: 29 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sie 07 |
|
pit napisał/a: A ja też jestem chętny do startu i nawet całkiem rozbiegany ![]() Co prawda nie wiem jeszcze co się wydarzy do 2 marca, ale na chwilę obecną wchodzę w ten biznes jeśli będzie szansa na stworzenie drużyny. |
|
|
| |
|
|
Akurat w wypadku tego biegu same chęci i największe nawet rozbieganie nie wystarczą. Za późno już na zapisy bo już po losowaniu. My w tym roku jednak odpuściliśmy sobie tę przyjemność, ale jak widać z listy startowej Izca i MarekB wezmą udział w tej niezapomnianej imprezie. Powodzenia życzę, i zadzroszczę już Wam atmosfery tam panującej no i oczywiście... zjeżdżalni
|
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Powodzenia! P.S. Kopalnia downhillowo |
|
|
| |
|
każdy uczestnik sztafety musi co najmniej raz pokonać długość 1 pętli Gratuluję wyniku - fajnie było?
|
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
spodziewałam się wszystkiego, tylko nie tego. byłam przekonana, ze po 2h padną mi albo głowa (obawiałam się biegania po krótkiej pętli w ciasnym korytarzu) albo nogi albo wszystko naraz. tymczasem adrenalinka z mega dawką wspaniałej atmosfery zadziałały tak, że do końca czułam się jak na koksach walka do najostatniejszej minuty. SUPER BYŁO!! brakuje mi słów by opisać co się działo, co czułam... po prostu trzeba tam być, ta kopalnia wyciąga z człowieka wszystko co może i jeszcze więcej. chyba każdy wyjechał z tamtąd zaskoczony swoimi możliwościami |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Kilka pętli mogę zrobić, ale to pewnie za mało, żeby wystartować 
), może wystartować
Jest szansa że wiosna na dobre zagości na dobre i będę free