GORCE MARATON
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Zakładam wątek dla porządku, być może ktoś z zielonych się skusi Trasa prowadzi Krościenka n. Dunajcem szlakiem turystycznym (czerwony) poprzez Lubań, Przełęcz Knurowską na - Turbacz, z Turbacza do Nowego Targu (zielony). Dystans ~ 40 km suma + 1350 m suma - 1010 m Start 6.09.08, godz 10 Początkowo start w tym biegu był mocnym punktem "mojego kalendarza", zaczynam się jednak wahać - tydzień później ERO, kolejny tydzień Rajd Wisły - a AR darzę większym szacunkiem i sympatią niż bieganie "po taśmach" Dziś treningowo zrobiłem trasę maratonu, wyszło mi około 5:40, więc bez szaleństw, a stan mięśni nóg, obtarcia itp nie rokują abym za kilka dni był świeży i gotowy na następny start Zatem zobaczymy.... www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
dla porządku podkreślę, że chodzi o bieganie po górach ![]() mam podobnie - bardziej podobają mi się imprezy na orientację, szczególnie, jeśli prowadzi dobry nawigator (w zasadzie mam do tego szczęście )jednak imprezy otaśmowane - dot biegów górskich - darzę szczególnym szacunkiem, zwłaszcza po maratonie w Boguszowie Gorcach, po którym to leczyłam się ... jeszcze się leczę a było to 21.06. dają popalić, więc warto mieć to na względzie w planowaniu kalendarza. u mnie jest
|
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Rozważam swój udział
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |