Treningowy blog Lesława
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Godul a w jaki sposób zafundowałeś sobie taki paraliż? | |
|
| |
|
Byłem dzisiaj w lasku Wolskim, co prawda nic w tym nie ma ciekawego ale jednak inaczej. Przetestowałem żółty szlak od ZOO do Panieńskich Skał, którym nigdy nie jechałem. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 11-06-2011 18:20 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
i jak wrażenia? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
W sensie, że na rowerze?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
W sensie, że na rowerze? zawsze pierwsza jazda po przerwie jest bogata w nowe wrażenia połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Ten szlak to średnio przejezdny jest ![]() |
|
|
| |
|
Niestety nie na rowerze, choć bardzo bym chciał. Byłem z synem spacerem na kopcu Piłsudskiego. W drodze powrotnej sprawdziłem żółty szlak zainspirownany filmem Ziemka z Bikeholików, jak po pokazaniu na filmie zjazdu nowym siglem pojechali na żółty szlak do Panieńskich Skał.![]() Dodane dnia 11 czerwca 2011 22:37:00 Ten szlak to średnio przejezdny jest Ale mi się cholernie spodobał pod super zjazd na rowerze. ![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 11-06-2011 22:37 | |
|
| |
|
Z tego co pamiętam to musiałem często schodzić z roweru ![]() Dodane dnia 11 czerwca 2011 22:58:24 Masz może link do tego filmu? | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 11-06-2011 22:58 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
http://vimeo.com/24090265 od 3:44 Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
Dokładnie. Super filmik. ![]() |
|
|
| |
|
| Film rzeczywiście fajny. Widzę, że pozmieniało się na szlaku odkąd nim jechałem, trzeba będzie spróbować ponownie! | |
|
| |
|
|
o ile dobrze pamiętam to w tym roku go zjechałem. Aż tak trudny nie jest
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Chodziło mi o to, że był fizycznie nieprzejezdny, przynajmniej dla mnie. Ostatnio go poprawili:http://enduro69.pl/forum/viewt…php?f=10&t=1321 |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
Godul a w jaki sposób zafundowałeś sobie taki paraliż?LeslawW zasadzie bez przyczyny, coś się tam zacisnęło pomiędzy pierwszym i drugim kręgiem odcinka piersiowego ... Dodane dnia 13 czerwca 2011 19:22:59 Potłukłem się tam parę tygodni temu. Zjazd okazał się łatwy, leżałem podjeżdżając, tam gdzie jest zwalone wyślizgane drzewo, przechyliło mnie w prawo i wpadłem 2 metry w dół do strumyka.. | |
| Edytowane przez Godul dnia 13-06-2011 19:22 | |
|
| |
|
|
Miałem dzisiaj ponowną inaugurację sezonu a jutro planuję też jakiś wypad pod warunkiem, że nie będzie padać. Jadę na góralu po szosie w kierunku Pieskowej Skały i z powrotem. Jakby miał ktoś ochotę na wspólną przejażdżkę to zapraszam. Tempo w stylu " tlenik połamańca". Jak ktoś się pisze to jestem pod Parkiem Wodnym o godz. 11.00 a jak nikt się nie odezwie to mnie tam nie będzie. ![]() |
|
|
| |
|
W najbliższą sobotę 2 lipca mam w planie trening w lasku, czyli zjazdy i podjazdy w żywym tempie. Jak ktoś będzie miał ochotę na wspólną jazdę to zapraszam. Jeszcze podam miejsce i czas startu.![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Łał, to już możesz hasać po wertepach?!?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
| Trzy lata temu po złamaniu obojczyka, o podobnej porze od wypadku wjechałem w teren. Powinno być dobrze, chociaż coś mnie jeszcze boli. Podejrzewam, ze ten odprysk coś ugniata. Planuję jeszcze wizytę u ortopedy, a póki co jeżdżę już na rowerku. | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
W najbliższą sobotę 2 lipca mam w planie trening w lasku, czyli zjazdy i podjazdy w żywym tempie. Jak ktoś będzie miał ochotę na wspólną jazdę to zapraszam. Jeszcze podam miejsce i czas startu. Leslaw, to moze wpadniesz na ustawke? W sumie mozemy ja zorganizowac wlasnie w lasku! Godzinka jazdy po pagorkach w zywym tempie! ![]() |
|
|
| |
|
| Jeszcze nie mogę się ścigać. Póki co zjeżdżam wolno i ostrożnie, a i wydolności brakuje. Planuję po raz pierwszy wystartować za tydzień 10 lipca na PSS w Skomielnej Białej. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Przetestowałem żółty szlak od ZOO do Panieńskich Skał, którym nigdy nie jechałem.