Treningowy blog Lesława
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Odwołuję jutrzejszą jazdę po lasku. Po dzisiejszych opadach będzie tam ładne błoto. | |
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
|
nom , błota nie zabraknie , w niedziele tez racej wycieczka sie nie odbędzie bo ma lać cały dzień , za to wygląda ze sobota będzie w miare "normalna" moze tlenik szosą na Chełm lub barziej ambitnie na Kudłacze?? |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
|
Byłem pod parkiem wodnym o 9:00 i niestety nie zastałem nikogo , szczególnie ciebie Lesławie. Jak wyjeżdzałem z domu to nie padało , 2 minuty później lekki deszczyk. Byłem 15 minut po Parkiem , jak wracałem juz było pełno wody na drodze i dalsza jazda nie miała sensu . | |
| Edytowane przez drag dnia 03-07-2011 09:35 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
chyba z rozpaczy odpalę trenażer
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
U mnie leje od 9 ![]() Proponuję ten dzień poświęcić na trening okołorowerowy, tzn. basen albo siłownia. |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Piwko i przed TV oglądać TDF
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Bo trzeba było wczoraj jeździć szoską dobrzy ludzie a nie czekać na jakiś tam cud. Nie ma co ustaliła się taka pogoda jak widać i jak o jakiejś porze wyskoczy dziura w chmurach to trzeba mieć rower w gotowości a jak nie to weekend przepadł. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Byłem pod parkiem wodnym o 9:00 i niestety nie zastałem nikogo , szczególnie ciebie Lesławie. Nie wiedziałem, że zdążyłeś moją alternatywną propozycję przeczytać. Po kilku minutach skasowałem posta, jak zobaczyłem aktualną prognozę pogody na niedzielę. Przepraszam mój błąd. ![]() |
|
|
| |
|
|
Mam ochotę pokręcić dzisiaj w lasku. Będę układał łańcuch , który nie chce się ułożyć. Jak ktoś ma ochotę na żwawe tempo to jestem na mostku al. Waszyngtona około 11.20. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 11-09-2011 09:10 | |
|
| |
|
| No to pokręciłem w Lasku 2 godzinki i układałem łańcuch, czyli nie jeździłem na dwóch koronkach kasety. Przed maratonem w Bielinach odwróciłem mostek i potwierdziło się moje odczucie z maratonu, czyli dużo większa pewność na zjazdach. | |
|
| |
|
|
Oj dawno tu nie pisałem, no to chyba najwyższa pora. Dzisiaj razem z Mariuszem/Pocio/ pokręciliśmy trochę po Lasku. Miałem w planie wlaśnie takie warunki tzn, że będzie trochę ślisko. Założyłem na przód oponę eR-kę i miałem ochotę ją sprawdzić jako prowadzącą, a na tył powędrował Python. ER-ka zdała egzamin, z biegiem czasu coraz pewniej czułem się na zjazdach na mokrym gliniastym podłożu, a Python niestety balował ale taki już jego urok. Guma pewna ale nie w każdych warunkach i na pewno nie na przód. Nie wszystko dało się podjechać, a szczególnie na Sikorniku gdzie było małe błotne lodowisko. Kilka mocniejszych depnięć dało trochę przyjemności z jazdy. Bardzo mało teraz jeżdżę, ale nie jest z formą tak źle. ![]() |
|
|
| |
|
Dizisaj był lasek, gdyż postanowiłem przy okazji podjazdów na progu ćwiczyć zjazdy. Było super,choć na żółtym szlaku endurowcy wyprzedzili mnie na zjeźdize. Jest nad czym popracowa.ć a może znali trasę, gdyż po zeszłorocznych opadach ,mocno się zmieniła.![]() Czas treningu: 3h 05min | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 14-04-2012 21:29 | |
|
| |
|
|
Od dwóch tygodni jeżdżę trochę więcej niż do tej pory, a wcześniej było to raptem 1-2razy w tygodniu gdzie zimą nic nie robiłem. Od 1 maja zrobiłem 551 km i wymyśliłem sobie, że wracam do ścigania. No może poziom nie będzie ten co bym chciał, ale forma musi być taka aby móc powalczyć z innymi a nie tylko z samym sobą. Dzisiaj było Rudno w "tleniku" a pilnowałem tętna, 93 km i 3h 26min samej jazdy, no i całkiem przyzwoita średnia wyszła bo powyżej 27 km/h. ![]() Udało się podjechać lasem pod zamek, choć w jednym miejscu wapienie mnie zatrzymały Rower: treningowy góral Trek |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
No i tak trzymać tylko wywal pulsometr bo to już podobno nie trendy .
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
wymyśliłem sobie, że wracam do ściganiaLeslaw Świetna wiadomość - powodzenia!!! ![]() |
|
|
| |
|
... tylko wywal pulsometr bo to już podobno nie trendy Jeszcze 3 tygodnie temu puls szybko leciał mi do góry i nie mógł zejść do stanu spoczynkowego po wysiłku, ale po 2 tygodniach w miarę regularnej jazdy z mocnymi akceptami ustawił się na poziomie który już znam. Dlatego znowu mogę opierać się na pulsometrze, a co do tego co jest trendy to nie mierzę zbyt wysoko i nie zafunduję sobie pomiaru mocy. ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Feniks!![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
no to może Lesław na Wałbrzyską Golonkę się skusisz ? ;-) Chętnie zabiorę się wtedy z Tobą i upieczemy 2 pieczenie przy jednym ogniu ..ale wyszło kulinarnie ;-) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 14-05-2012 20:41 | |
|
| |
|
Dzięki Szbiker ale cykl GG zaliczę dopiero w Ustroniu 4 sierpnia, mam nadzieję że do tej pory trochę podniosę swój poziom sportowy. |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Bo kto zacznie się ścigać, ten nigdy nie przestanie - można by powiedzieć próbując silić się na jakaś mądrość
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

tylko wywal pulsometr bo to już podobno nie trendy
.