Górskie wędrówki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| ośka Posty: 239 Miejscowość: Chrzanów Dołączyła: 13 sie 07 |
|
Ja mam jedną wolna parę, więc jak ktoś potrzebuje to mogę pożyczyć ![]() http://picasaweb.google.com/go…733554093583666 Niezawodne
|
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Generalnie to jestem chętny, ale co z tego będzie to się odezwę bliżej tego terminu
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Jeśli jest ktoś chętny na zakup stuptutów (ochraniaczy na buty) to polecam te! Jak będzie Was więcej to możecie zrobić jedno zamówienie, wtedy koszt się mnieszy - ale tego chyba nie muszę pisać .
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No to kto bierze? Ja jestem chętny. | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
stop OT zamówienia w tym temacie
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Wiadomo, że pogodę można dokładniej prognozować max 72h do przodu. Z tego co widzę, to idzie ochłodzenie (wreszcie!). Padać raczej nie będzie, no chyba że tylko śnieg - to super. Wycieczka bardzo aktualna! Myślę, że w czwartek ustalimy wszystkie szczegóły
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Mnie się niestety krzyżują plany i na dzień dzisiejszy nie dam rady. Nie liczcie mnei do autobusu. Sorry chłopy! | |
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
|
Nawiązując do posta MiśQ, proponuję już tworzyć na listę chętnych i zdecydowanych na wyjazd. Niektórych już wpisałem zgodnie z wcześniejszymi deklaracjami. Mogę jechać swoim samochodem i wziąć oprócz siebie 3 osoby (żeby było wygodnie). Co do samochodów to pewnie zdecydujemy w piątek znając wszytskich zdecydowanych. 1. MiśQ 2. Maciu 3. Versus 4. Kubak 5. Andy 6. Orkiestra 7. Tomek - kuzyn MiśQ 8. Miki 9. Pepe 10. ... | |
| Edytowane przez Andy dnia 17-01-2011 21:40 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Ja niestety odpadam z wszelkiej aktywności weekendowej do końca stycznia o czym nadmieniałem już MiśQ'owi.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
|
Do listy proszę wpisać mojego kuzyna Tomka.
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Ja też jestem chętny. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Czy mogę zarezerwować miejsce u Macia? Mieszkam obok i będzie jak znalazł. Na wyjazd proszę zabrać jakiś pakiet umożliwiający przeżycie w ekstremalnych warunkach. Mogą one być zaskakujące, błądzenie, wizyta w Czechach, nocleg w lesie, na wszystko to musimy być przygotowani. Zapałki, świeczka, latarka, kompas, mapa, zapasowa kurtka, ortalion, spodnie- to wszystko lepiej mieć w plecaku. A to ku przestrodze: http://www.wgorach.com/?id=662…msg=1&lang_id=P nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 17-01-2011 20:15 | |
|
| |
|
Spoko zabieram Versusa, dwa kolejne zajmie pewnie MiśQ z Tomkiem - kuzynem, wiec zostaje jeszcze jedno. Chyba ze ktoś dysponuje dwoma fotelami do alhambra/sharan/galaxy to zapraszam Reszte też trzeba z głową rozlokować.
...całe życie drugi! |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Proszę o wpisanie na listę. Ktoś bierze skitoury (Kubak)? PePe |
|
|
| |
|
|
Weź PePe skitoury ale chyba musiał byś sobie zrobić taki patent
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Japko już dzisiaj kupiłem. Koszt 6,99zł bo większe ![]() Plecak pewnie wezmę większy niż na Gorc, bo faktycznie więcej rzeczy trzeba wziąć, które oby nie były nam potrzebne! Kurczę zastanawiałem się od jakiegoś czasu nad kupnem tanich raków na alledrogo za 62zl + koszty przesyłki, ale raczej już nie zdążą przesłać
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
to ja sie pisze na to ostatnie wolne miejsce u macia
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Weź PePe skitoury ale chyba musiał byś sobie zrobić taki patentMaciu Wracałem z Bukowiny w niedzielę i Babia była cała biała u góry. Oczywiście jeśli nic nie spadnie w międzyczasie to szkoda się męczyć, bo z pewnością dół jest bez śniegu, ale mam nadzieję że sypnie ...
PePe |
|
|
| |
|
|
Mam taki pomysł, aby zbiórkę zrobić u Macia pod domem ok. godziny 5:15. Szybko się zapakować i sruu max o 5:30 wyjechać. Planuję dojechać swoim Viperem do Macia. Mogę zabrać Mikiego, ale Miki musi dojechać jakoś do mnie. Może reszta chłopaków też by się tak jakoś pozabierała? Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| Ja mogę zabrać Kubę, Pepe i Mikiego. Tylko ta 5:15 to godzina super wczesna. A nie mogłoby być o 5.45, a 6 wyjechać od Macia? | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

.