12lub13.01 Kozi Wierch,Tatry,(pieszo)
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Zapomniałem jeszcze dodać, że warto optymalnie być w Polanicy Białczańskiej około godziny 8ej. Szybko się zebrać i spadać ku celowi. Jak dobrze wiadomo teraz dni są jedne z najkrótszych, więc nie ma co melepecić
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Mam jednak wrażenie, że plan spalił już nawet nie "na panewce"! Chodzi mi oczywiście o ekipę krakowską.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-01-2013 21:28 | |
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Versus, spalił, nie spalił, ale coś się dzieje! ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Dzieje się wirtualnie a nie o to chodzi. ![]() Palę cegłę przed Tobą, bo właśnie zorganizowałeś realny plan wycieczki na Pilsko. Chyba brakuje takich wycieczek w góry, będących odpowiednikami letnich, rowerowych "lajtów". Dojazd pociągiem, busem. Umiarkowanie trudne trasy, bez specjalistycznego sprzętu itd. Daj sygnał jak coś będziesz chciał znów zrealizować w tym stylu. ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Zorganizowałem plan, który spalił na busie - przejechał nie zatrzymując się na przystanku . W związku z tym zmieniliśmy plan na Luboń Wlk i Szczebel .13 stycznia proponuję wycieczkę na Babią trasą biegu Chaszczoka z września. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
To fajny plan wycieczki. Jeśli wybierzecie podejście na próg piątki czarnym szlakiem, a później będziecie unikać szerokiego żlebu to powinno być nieźle. Oczywiście kiedy pokrywa się ustabilizuje, bo na razie jest bardzo nie ok.
Куба |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |