12.01.2013 - Zakończenie sezonu 2012 z Chaszczokiem (bieganie i ognisko) :)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Witajcie, Zapraszamy na zakończenie chaszczokowego sezonu 2012 do dol. Będkowskiej w najbliższą sobotę! W planie wspólne bieganie i ognisko z pstrągami (Hinol, dla Ciebie "specjalna" oferta ).Szczegóły i klasyfikacja generalna Chaszczok 2012 tutaj Zapraszamy serdecznie ! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Marcus, dzięki za przypomnienie, zupełnie o tym zapomniałem ![]() Pojawię się, przypomnę sobie jak się biegało Jak długi trening jest w planie?
|
|
|
| |
|
Wszystkie niezbędne, zbędne i pozostałe informacje są na naszej stronie, w linku (chyba, że pamiętasz, że to: www.chaszczok.pl ). Zapraszam i pozostałych - pstrągi z pstrągarni na miejscu , będzie też pomieszczenie z ciepełkiem. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Może wynegocjowałbyś Marcus jakieś zniżki na pstrąga dla uczestników?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Jak ostatnio zaglądałem, to ta informacja mi się w oczy nie rzuciła, teraz wszytko wiem
|
|
|
| |
|
| Versus "niedeusie" - jeśli się zgłosicie, to postaram się wynegocjować jakieś zniżki. Dajcie znać do wtorku kto by był chętny na małe co nieco w pięknych okolicznościach Będkowskiej. | |
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Czemu przestaliście spamować na te maile co dawniej? Mój mały zapadł na ospę i pewnie nie uda mi się z domu wyrwać ![]() |
|
|
| |
|
qnick, a myślisz, że nasze spamowanie przeciwdziałało ospie? Musimy to przemyśleć jutro na naradzie Chaszczokowców... Zdrówka dla małego. A spamy pewnie jeszcze się jakieś, kiedyś pojawią ![]() |
|
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
| Poza ospą przestał ostatnio chorować, więc może lepiej nie spamujcie :-) Czekamy niecierpliwie na wyniki narady! | |
|
| |
|
Dla wszystkich, którzy pojawią się w Będkowskiej 30% zniżki na obiad z pstrągami . Przed obiadem/ogniskiem i dekoracją zwycięzców generalki będzie część biegowa - ok 10-15 km (w zależności od czasu i chęci) - poprowadzi ją Paweł oraz spacerowa (ok 5km) - poprowadzę osobiście . Zapraszamy! |
|
|
| |
|
Jak tam można dojechać? Busy, komunikacja podmiejska? Wybiera się ktoś może samochodem... rowerem?
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Wybieram się, autem, mogę Cię zabrać. A potem na trasę spacerową. Dwa Pi Er |
|
|
| |
|
Bingo!
|
|
| |
|
Wow! Czyli nie pójdę sam, super ! Przygotujcie odzież na kontakt ze śniegiem... Przewidujemy rozegrać małą bitwę... |
|
|
| |
|
|
Marcus, małe pytanie: Gdzie jest start? Bo na stronie mam współrzędne GPS i namiary na Gospodarstwo Rybackie - ale te miejsca nie pokrywają się na mapie (GPS wskazuje na jakieś pola, gdzie nie ma stawów, ok 2-3 km różnicy) Dwa Pi Er |
|
|
| |
|
Aaa to ciekawe, przepraszam za ewentualne błędy GPS-ów . Parking, spotkanie, star, obiad, ognisko są na terenie Gospodarstwa - można je zobaczyć na mapie satelitarnej i tej Compassu w południowej części Doliny Będkowskiej. |
|
|
| |
|
|
Zapraszam na małą fotorelacje z Zakończenie sezonu 2012 z Chaszczokiem. http://rowerowanie.pl/photogal…hp?album_id=431 Byłem tam dzięki uprzejmości zielonego kolegi p_pawła. Było bardzo fajnie i ekstra! Może kiedyś to opiszę!![]() Gorąco polecam zajazd/restaurację przy stawach rybnych, na terenie którego odbyła się część oficjalna w/w imprezy. Warto to miejsce wyznaczyć sobie na początek, koniec lub punkt przystankowy wycieczek w tamtej okolicy. Zwłaszcza wycieczek rowerowych. Bezpretensjonalna infrastruktura zdaje się być wymarzoną dla każdego zdrożonego wędrowca. Bez znaczenia, czy to w ośnieżonym Gore Teksie czy przewiewnej lajkrze. Pstrąg i inne ryby są tam wyjątkowo pięknie i co najważniejsze- wyjątkowo smacznie podawane! ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 12-01-2013 23:41 | |
|
| |
|
Potwierdzam słowa Verusa, miło kameralnie i smacznie. Pstrągarnia warta ponownego odwiedzenia. Przy okazji 1:20h biegania po pięknie ośnieżonej dolince. Dziękuje Chaszczokom za ponowna dobrą organizację
|
|
|
| |
|
Fajnie, że się Wam podobało. Ja niestety ze względu na choróbsko nie dotarłem . Do zobaczenia przy innych okazjach! |
|
|
| |
|
|
Dzięki za fajną imprezkę. Udało się zrobić kameralne zakończenie sezonu. Choć ja mam nadzieję że jest to jednocześnie rozpoczęcie sezonu 2013. Fajny pomysł w rozdzieleniu biegów od spacerów. W ten sposób każdy może mieć to co bardziej lubi. Miejsce też zacne (racja, nie pierwszy raz tam byłem). O tej porze roku nabiera lekkiej nostalgi, za to w lecie kipi zielenią - polecam. Brawa dla zwycięzców. Podziękowania dla organizatorów. A tu wrzuciłem kilka swoich zdjęć: Zdjęcia z Chaszczoka Dwa Pi Er |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

).
, będzie też pomieszczenie z ciepełkiem.