Koszykówka
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| azeeza Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 4 kwi 06 |
|
Czy są wśród Was również jacyś miłośnicy kosza? O ile na rower mogę wskoczyć sama i pojechać gdzie mnie koła poniosą, o tyle gra w koszykówkę w pojedynkę już mi tak dobrze nie wychodzi![]() Chętnie dołączyłabym do jakiejś drużyny... |
|
|
| |
| Arael Posty: 11 Miejscowość: Kraków Dołączył: 3 mar 07 |
|
|
To może ja? Ale nie jako od razu drużyna, ma się rozumieć B) | |
| Edytowane przez Arael dnia 03-03-2007 02:35 | |
|
| |
| angelika Posty: 58 Dołączyła: 17 maj 07 |
|
| ja rowniez lubie grac w kosza moze zagramy kiedy i gdzie??? | |
|
| |
| hokeistamtb Posty: 77 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
Ja wprawdzie nie lubie koszykowki,ale tez bym mogl sobie zagrac![]() |
|
|
| |
|
| wiec o 19 na koronie jesli zdazysz to zapraszamy | |
|
| |
| Myszka Posty: 23 Miejscowość: Ojców Dołączyła: 7 mar 07 |
|
Ja będę w środę o 19 pod Koroną na rowerku na 100% i z piłką świetny pomysł. Angela pokażemy jak się gra, bo z Angeliką nie sposób się nudzić miałam okazje poznać osobiście wbrew wszystkiemu super osóbka hihi ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
hmm, sto lat nie grałam w kosza . Ale to super plan, pamętam chyba jescze jak piłką kozłować Chętnie umówię się z Wami jakoś, tylko nie w tym tyg |
|
|
| |
|
| zapraszamy na stronke bikeholikow jest tez mowa o koszuy przenosimy gpo do parku jordana na godzina 19 bo nie kazdemu pasuje wiec czekamy | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Co to ma byc! Konkurencyjna impreza do podjazdu pod zoo! Najpierw na rower na 18:00 pod zoo robić czasówki, a potem ciupac w enbijej ![]() |
|
|
| |
|
E tam jaka konkurencyjna ja będę na obydwóch ![]() |
|
|
| |
|
| no prosze ta myszka to ma kondycje pierw na rower a pozniej gra w kosza tak trzymaj | |
|
| |
|
| no to zdecydowanie przenosimy te gre na piatek o 19 pod parkiem jordana a dzis na soczek uderzamy hehehe | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
to uderzajcie ja nie mam czasu.![]() albo inaczej soczku nie piję
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| ale sie wczoraj dzialo dziueki za mile spotkanie i do zobaczenia w piatek na koszu grupa bikeholikow tez bedzie wiez zapraszam nawet nie przypuszczalam ze tyle osob bedzie heheh | |
| Edytowane przez angelika dnia 03-06-2007 19:00 | |
|
| |
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
Hej kiedy tera będziecie grać? Bo chyba temat zniknał na bikeholicach? Jeżeli mozna to bym popatrzył z siodleka rowerowego
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
|
Dziś gramy o 19 na boisku koło Wawelu ponoć ^^ a temat wcale nie zniknął ![]() |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
I jak się grało w taki upał? Doszło do skutku? ![]() |
|
|
| |
|
Jak dla mnie bardzo fajnie choć zostałam trochę sponiewierana i byłam zmęczona troszkę po lasku i podjeździe pod zoo (7:44 + 2 kg bo plecak ^^ ) |
|
|
| |
|
| no jutro tez gramy o 19 w parku jordana chuck mam nadzieje ze bedziesz i ty aniu bez ciebie sobie nie damy rady hmmm a arael moze ty dolaczysz do nas ??? | |
| Edytowane przez angelika dnia 09-06-2007 15:04 | |
|
| |
| waxmund Posty: 5 Dołączył: 23 mar 11 |
|
gra ktoś jeszcze? park jordana mi zdecydowanie pasuje [; tylko w tym momencie to nawet piłki nie mam..... :/ |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

świetny pomysł. Angela pokażemy jak się gra, bo z Angeliką nie sposób się nudzić miałam okazje poznać osobiście wbrew wszystkiemu super osóbka hihi
Chętnie umówię się z Wami jakoś, tylko nie w tym tyg