Badminton
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| rozen Posty: 18 Miejscowość: Krakow Dołączył: 5 lip 10 |
|
Hejka a moze ktos myslal kiedy o tym sporcie i chciałby od czasu do czasu popykać ? wiem wiem wszystkim kojarzy sie to z lamerskim sportem dlatego przygotowalem sie i oto krotka prezentacja http://www.youtube.com/watch?v=W71aeOYS9I8 pzdr i zapraszam do gry ![]() aha dodam ze sprzet mam tak wiec wystarczą chęci i preferowana hala to centrum cascada
hej hej jeszcze raz :P | |
| Edytowane przez rozen dnia 19-07-2010 10:16 | |
|
| |
| bananafrog Posty: 103 Miejscowość: Krk Ruczaj Dołączył: 13 lut 09 |
|
Przez rok grałem w badmintona w AZS-ie i mogę śmiało potwierdzić, że ten sport potrafi zrobić niezłą rzeźnię kondycyjną. Oczywiście, w tym celu trzeba grać przeciwko drugiemu zawodnikowi, a nie tak tylko sobie odbijać, żeby lotka nie spadła . Niestety, na dzisiaj zupełnie nie jestem zainteresowany...
|
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
A moze Tenis poki mamy lato?? W zeszle lato przegralem 20godz(pierwszy sezon) i spodobalo mi sie , w tym roku nic nie gralem i nie mam za bardzo z kim, niestety znajomy gra juz 10lat i za bardzo nie ma czasu. Jak ktos umie grac w badmintona to szybko zlapie podstawy w tenisie. |
|
|
| |
| rozen Posty: 18 Miejscowość: Krakow Dołączył: 5 lip 10 |
|
hym co do tenisa to mialem 2 podejscia w zeszlym roku, totalnie amatorskie ale zawsze cos i musze przyznac ze w ogole sie nie odnajduje w tym sporcie moze dlatego ze gralem bez instruktora i siatki - no ale latwo nie bylo, niby podobny do badmintona a jednak .. no albo ze mnie taka kaleka , no i tutaj nie mam zadnego sprzetu a wypozyczanie + korty lub ewentualny zakup to juz koszty ponad moje mozliwosci o ale np czego jeszcze nie probowalem to squash
hej hej jeszcze raz :P |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
| mam 2 rakiety , kort to grosze 12zl za godzine , jesli chcesz mozemy pograc | |
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Jest ktoś teraz chętny? | |
|
| |
| laiokon Posty: 2 Dołączył: 12 sie 14 |
|
| Bawicie się dalej? | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
? wiem wiem wszystkim kojarzy sie to z lamerskim sportem dlatego przygotowalem sie i oto krotka prezentacja
. Niestety, na dzisiaj zupełnie nie jestem zainteresowany...

, no i tutaj nie mam zadnego sprzetu a wypozyczanie + korty lub ewentualny zakup to juz koszty ponad moje mozliwosci
o ale np czego jeszcze nie probowalem to squash