Tenis
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Ma ktoś ochotę zagrać w tenisa? Sprzątałem garaż i odkryłem rakiety Chętnie bym sobie przypomniał to i owo. Nie grałem 5 lat, więc nie ma co się nastawiać na płynną grę, ale chętnie poodbijam.
Куба |
|
|
| |
| roweroweLOVE Posty: 5 Dołączyła: 24 sie 15 |
|
| a ja z inna sprawą, ale w temacie tenisa. jakiś czas temu grałam pierwszy raz, mam odpowiednie buty (tzn wydaja mi sie odpowiednie), rozgrzałam się przed grą, ale: pograłam kilka minut, chciałam dobiec do nisko lecącej piłki i TRACH, kostka skręcona. ból niemiłosierny, przez jakiś czas ledwo co chodziłam. mineło juz sporo czasu i chcialam znowu srobowac, ale troche sie obawiam.. mam stabilizator, myslicie, zeby go zalozyc, czy po prostu bardzo oszczednie grac? | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Oszczędnie się nie da grać bo podświadomie zrobisz wykrok żeby dosięgnąć piłki. Albo ścianka i poodbijać sobie albo na korcie jak nie ma możliwości - ale wiem po sobie że nawet na korcie jak sobie powtarzam że to tylko odbijanie bez punktów to się zaczyna szaleć
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
Dobrze zrehabilituj i wzmocnij kostki zanim wrócisz na kort. Poszperaj w sieci a na pewno znajdziesz zestawy ćwiczeń lub zapytaj jakiegoś rehabilitanta.
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| telerad Posty: 20 Miejscowość: Poznań Dołączył: 10 lip 17 |
|
|
kiedyś grałem w tenisa, już nie te lata
Zdrowie to podstawa! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Chętnie bym sobie przypomniał to i owo. Nie grałem 5 lat, więc nie ma co się nastawiać na płynną grę, ale chętnie poodbijam.