Cyklokarpaty Jasło - 04.10.2008 - piknik ?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Już kiedyś pisałem, że na maratonie w Jaśle robię grilla ![]() Sprawa jest aktualna.Moja propozycja jest następująca. Jedziemy wszyscy Giga , po maratonie przemieszczamy się z Jasła do Błażkowej (około 15km) samochodami. Rozpalamy grilla.Dla chętnych zapewniam możliwość umycia roweru,ciepłej kąpieli,noclegu. Gdyby było nas więcej to trzeba wziąć kalimaty i śpiwory bo w domu są tylko 3 łóżka. Dom jest ocieplony więc nawet w przypadku noclegu na podłodze nie trzeba obawiać się zimna. Rozpalamy w kominku i można siedzieć do rana, piwko, nawet może coś mocniejszego Dla chętnych można by w niedzielę nawet jakiś rozjazd po okolicznych pagórkach zrobić.Kto się pisze ? |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Ja wstępnie się pisze, tylko potrzebuję logistycznie rozwiązać problem transportu na maraton i po pikniku w niedzielę. | |
|
| |
|
| Jeżeli byśmy na weekend jechali to oczywiście mam oprócz siebie 2 miejsca osoborowerowe. | |
|
| |
| seb Posty: 19 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 wrz 07 |
|
|
Ja bym sie w końcu z Zielonymi zintegrował. W moim przypadku nocleg prawdopodobnie w Krośnie. A na grilla bardzo chętnie. A kto sie wybiera 21.09 do Sanoka ?
------------ |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
Bardzo chętnie bym się wybrał, ale jest Odyseja Świętokrzyska.
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
|
planowałem odyseję, ale nie mam pewnosci czy ten weekand nie bedzie dla mnie pracujący. mysle intensywnie, ale jesli definitywanie zrezygnuje z odyseji, a weekand okaże się wolny, wtedy w ostatniej chwili bede mógł podjechac do Jasła. czas pokaże, ale jest szansa ze swoim samochodem bede jechał do Jasła. |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
-ale bedzie jazdaaa, nie moge sie doczekac
|
|
|
| |
|
|
A czasówke szprosa odpuszczamy? Może byśmy się wyrobili w sobote z grilem i wieczorem jednak wrocili do Krakowa, co by rano wystartować w czasówce i na drugim pikniku ![]() Sam już nie wiem, tyle imprez nawet pod koniec sezonu ![]() Ja to nie wiem czy mega nie pojadę jak będzie tak lało jak codzień. |
|
|
| |
|
|
Czasówki szkoda ale co to za zabawa szybko kiełbachę wcinać i do Krakowa jechać. Zresztą jak czasówkę chcecie to mogę zrobić uphill na Liwocz
|
|
|
| |
|
Ja tylko gdybam, bo nie wiem kto w końcu będzie i na ile zostanie. Zresztą wiele zależy od pogody, która na razie nie rozpieszcza ![]() | |
| Edytowane przez Luki dnia 23-09-2008 19:59 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No to zostaje tylko sytuacja podziału grupy. Jedni jadą na kiełbasę do Furmana inni do Sprosa Osobiście nie chce mi się już startować w MTB więc nastawiam się na czasówkę u Sprosa. Jednak, jeśli będzie kiepska pogoda, to pasuję i siadam w domu na bika. Zrobię sobie czasówkę u MiśQa a kiełbasę ugotuję
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Do imprezy coraz bliżej. Pogoda wprawdzie nie zapowiada się rewelacyjna jednak podtrzymuję propozycję. Proszę pomału o deklaracje kto jedzie, czym jedzie, z kim jedzie. Chciał bym również wiedzieć kto wybiera się na grilla i kto zamierza nocować. Ja mam 2 wolne miejsca osoborowerowe + na upartego mogę wziąć jeszcze 2 osoby bez rowerów ale to w przypadku jak bym bez rodzinki jechał. Wyjazd raczej w sobotę rano, powrót no to się zobaczy ale raczej nie widzę aby udało się tego samego dnia zebrać. Ani jak się piwa napić , poza tym co to za zabawa tak na biegu. |
|
|
| |
| Pasieczkin Posty: 122 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
mam w planie się na tę chwilę pojawić (jeśli można ) - pojadę sobie na luzie z Juniorem mini a potem bardzo chętnie jakąś kiełbaskę bym zszamał. ![]() W środę pewna sprawa mi się wyjaśni więc będę wiedział na 100 % czy będę - jesli tak to miałbym miejsce na 5 rowerów - niestety ludków już nie zmieszczę. Powrót planuję wieczorkiem. |
|
|
| |
|
Pogoda nie pewna Z tego co wiem to ja i Ciaposo jedziemy samochodem z Lesławem. Nie wiem, czy ktoś jezcze jedzie z nami? Robimy Mega/Giga i potem wpadamy na piknik pogadać. Wieczorem też raczej planujemy wyjazd do domu. Może niech się wypowie reszta. |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
|
Życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki. Może w przyszłym roku też w tym cyklu wystartuję. Ciekaw jestem Waszej oceny/podsumowania. W tym roku trochę zraziła mnie godzina startu 10-ta, i ciężkie warunki (vide: przekładany maraton w Sanoku), ale formuła mi się podoba i chciałbym aby ten cykl się rozwijał bo jest blisko i w ciekawych rejonach. Pozdrawiam |
|
|
| |
|
kurcze na tym forum organizatora to można sobie czekać na odpowiedź . A może ktoś z Was wie:1.czy na dystans hobby rejestrujemy się normalnie przez www ?? 2.ile kosztuje hobby ?? 3.kiedy startuje hobby?? Dodane dnia 02 Października 2008 21:28:22 potwierdzam obecność - z małym chłopaczkiem ![]() | |
| Edytowane przez Pasieczkin dnia 02-10-2008 21:28 | |
|
| |
|
|
|
|
| |
|
| a ileż to się jedzie autem do Jasła z Krakowa, bom dawno nie bywał w tamtych rejonach ?? | |
|
| |
|
Jakieś niecałe 2,5 godzinki. Zależy od tego jak duże korki są
|
|
|
| |
Michal ![]() Posty: 145 Miejscowość: Krościenko Wyżne Dołączył: 12 sty 08 |
|
A mam małe pytanie.Czy 12 latek może jechać na hobby?Czy tylko pod opieką osoby dorosłej |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

) - pojadę sobie na luzie z Juniorem mini a potem bardzo chętnie jakąś kiełbaskę bym zszamał.
. A może ktoś z Was wie: