IRONMAN TRIATLON
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| slawek_l_83 Posty: 34 Miejscowość: Jaworzno Dołączył: 28 lut 10 |
|
Panowie i Panie czy ktoś z Was słyszał o czymś takim ![]() Ja od dwóch dni czytam i oglądam filmy na ten temat i powiem, że jestem pełen szacunku dla uczestników. Przy tym triatlonie maraton GIGA to pikuś ![]() Dla zachęty Triatlon składa się z: 4km - pływania 180km - jazdy na rowerze (zakaz jazdy na kole grozi kara czasowa, minimalny odstęp to 10m, jak wyprzedzamy to mam czas na to 30sekund) 42km - biegania Najlepszy czas to: - 8h i 20min Mężczyzn - 8h 54min Kobiety Co sądzicie o takim wysiłku
Ceń słowa. |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
jest w Krk nawet grupka osób które brały udział w IronManie z tego co wiem powiem tyle - ludzie tam startujący to cyborgi - po rowerze i pływaniu maraton biegną w takim czasie jak sporo moich znajomych na świeżo
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| erni Posty: 86 Miejscowość: kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
|
http://im226.blogspot.com/2007…kt-im-2010.html Kilka zdjęć i opisów. Nistety nie jest to organizowane w Polsce i trzeba bardzo wcześnie się zapisywać (ograniczona ilość startujących) Czas 8 godzin to dla mnie kosmos. Dla mnie dużym sucesem jest ukończenie IM. Kiedyś spróbuję. |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
A ja myślę że będziemy mieć niebawem ironmanów w rowerowaniu. Temat krąży w kuluarach już od długiego czasu, więc prędzej czy później na pewno ktoś stanie na starcie. Pytanie tylko kiedy ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
3,8 km dokładnie. Nie zmienia to faktu, że dystans czasowo dla amatorów wyjdzie długo. Mnie by wyszło około 1:30-1:50h. Triathlon jest ciekawy, pewnie wybiorę inny z krótszym dystansem. kalendarz 2010 | |
| Edytowane przez Marcin dnia 15-03-2010 16:01 | |
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
| Tych Ironmanów jest trochę w Polsce polecam listęhttp://im226.blogspot.com/2007…ie-z-elaza.html | |
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
| w PL zawody na dystansie iron to ekstremalna sobota i triatlon w Borównie | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Skoro już o IM mowa to ja w tajemnicy dodam, że ja szykuję się właśnie na extremalną sobotę. Lubię wyzwania, a te poniekąd nierowerowe zawody też do tychże należą. ![]() Ale cicho-sza - szkoda już o pierdołach gadać bo lepiej zajmę się już swym pseudotreningiem i może już nawet w tym tygodniu o basen zahaczę. ![]()
|
|
|
| |
|
No dobra, odgrzewamy kotleta i co ma być to będzie . Planowany triathlon na dystansie Iron zbliża się nie ubłaganie. Pojutrze jedziemy - dziczek i ja, do Szczecina powalczyć w tych zawodach na polskiej i niemieckiej ziemi . Mam nadzieję, że szybko nie odpadnę. Tak czy inaczej bez względu na mój wynik będzie relacja, która już się pisze.. ![]()
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Powodzenia Panowie. Niech MOC będzie z Wami. Trzymam kciuki bardzo mocno i czekam na relację. Nieśmiało się przyznam, że ten triathlon coraz mocniej wbija mi się w czaszkę... Ale o tym sza !! ![]() | |
| Edytowane przez Michnik dnia 29-07-2010 20:08 | |
|
| |
| bananafrog Posty: 103 Miejscowość: Krk Ruczaj Dołączył: 13 lut 09 |
|
|
Heh, muszę przyznać, że krótki opis robi wrażenie. Naprawdę trzeba być z żelaza... Nawet by mnie to wciągnęło (lubię wyzwania) i mógłbym zacząć wprowadzać bieganie, żeby w przyszłości wystartować. Niestety, pływam bardzo kiepsko, a co więcej nie lubię pływać... Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia tym, którzy już zaczynają się pakować! |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
powodzenia giganci ![]() |
|
|
| |
|
Skoro już o IM mowa to ja w tajemnicy dodam, że ja szykuję się właśnie na extremalną sobotę.pit Powodzenia! Zaliczyliście wcześniej maratony mtb, Mtb Trophy, Mtb Challenge, wyścigi szosowe, maratony pływackie i biegowe. Jutro IM. | |
| Edytowane przez Marcin dnia 30-07-2010 08:47 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Powodzenia Panowie. Na mnie to robi cholerne wrażenie. Zwłaszcza to pływanie i ten bieg po takim wyrypie.
Куба |
|
|
| |
|
| Najnowsze zdjęcia | |
|
| |
|
|
Mają już za sobą 3,8 km pływania. Teraz 180 km roweru. kolejne zdjęcie Dodane dnia 31 lipca 2010 12:06:17 na bufecie | |
| Edytowane przez Marcin dnia 31-07-2010 12:06 | |
|
| |
|
|
Mają za sobą 180 km roweru. Teraz bieg 42,2 km. |
|
|
| |
|
| Ot i relacja w TVP Szczecin (od 9 minuty) | |
|
| |
|
|
galeria1 galeria2 |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
co tu dużo gadac - wyzwanie kondycyjne na AR przy tym to buła z masłem Wielki szacunek Panowie! www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |