Non stop adventure
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
I kolejny rajd przygodowy 19-21 października, okolice Katowic, zespoły czterosobowe (minimum jedna osoba płci przeciwnej) szczegóły na:http://wyzwanie.nonstop.podgore.pl/ Wstępnie mamy już dogadany zespół, pora połączyć siły ![]() |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
ano właśnie czas połączyć siły
|
|
|
| |
|
no to siup. Siły połączone, zespół zgłoszony. Dowód znajduje się tu ![]() Spójrzcie na zespół poniżej - jest w nim piąty zielony, Skolioza. Będzie wesoło Dodane dnia 02 Październik 2007 20:27:20 Aby Wam bardziej oddać klimat imprezy, oto co nas czeka: DYSCYPLINY treking, rower, kanu, bieg na orientację TRASA - Podział na etapy: E1 - rower 6km [na orientację] E2 - rower 35km PRZEPAK A E3 - treking 18km + BnO 4km PRZEPAK A E4 - rower 25km E5 - BnO 2km (BnO -bieg na orientację) E6 - rower 5km PRZEPAK B E7 - kanu 4km PRZEPAK B E8 - rower 13km Liczba kilometrów jest przybliżona, na ostatnim ERO faktycznie było sporo kilometrów więcej. | |
| Edytowane przez elawinia dnia 02-10-2007 20:27 | |
|
| |
|
|
dla ścisłości dodałbym jeszcze to: ODCINKI I ZADANIA SPECJALNE W kilku miejscach na trasie będą przygotowane Zadania Specjalne. Większość zadań będzie się opierała na technikach linowych i polegała na pokonaniu jakiegoś trudnego miejsca na trasie, np. przeprawa przez rzekę, zjazd linowy ze skarpy no i jeszcze ta godzina startu: 24:00
| |
| Edytowane przez pit dnia 02-10-2007 21:12 | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Nie wczytywałem się w stronę orgów, może zatem wiecie jaka jest różnica między: E1 - rower 6km [na orientację] E2 - rower 35km bo wg mnie tocały rajd powinien być na orientację
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
|
|
etap rower na orientację - scorelauf, kolejność znajdowania punktów dowolna etap rower - kolejność wyznaczona Godzina startu jest kosmiczna, 24:00 Ehhh, to będzie BARDZO ciężka noc ! |
|
|
| |
|
dzieki ![]() Mnie godzina startu sie podoba - tzn w nocy sie fajnie nawiguje
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
widzę tu rosnące zainteresowanie rajdami a z Markiem mamy następujący problem: brakuje nam osoby do zespołu (na Wyzwanie i też na Explorisa tydzień później) mieliśmy już przygodę z Nawigatorem, na ERO chłopaki na open przybiegli na czwartym miejscu byłby ktoś chętny? |
|
|
| |
|
No zieloni, nikt nie ma ochoty jechać na non stop pod górę ? Jest już najtrudniejszy do zdobycia członek zespołu, czyli kobietka.A co do eksplorisa - tam są dwuosobowe zespoły, a Was jest dwoje, chyba więc nikogo nie brakuje? Chyba że chcecie dwa zespoły równoeległe wystawić. |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
No kola i laski, nie peniać, gwarantowane niezapomniane przeżycia, takie jak: koszmarne zmęczenie, błądzenie o północy po krzakach, przedzieranie się przez kłujące zarośla , brodzenie w zimnej wodzie (ewentualnie bagnie), atakowanie na azymut przez krzaczory, a wszystko to w niewiarygodnie niskiej cenie. No powiedzcie sami, kto zaoferuje więcej atrakcji
Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 04-10-2007 07:05 | |
|
| |
|
dziczek napisał/a: No jak to, kto? Golonko&Grabek
| |
| Edytowane przez pit dnia 04-10-2007 08:35 | |
|
| |
|
dziczek napisał/a: Dziczku, chcesz już na starcie się zgubić ???
|
|
| |
|
Jasne, a co, bez błądzenia nie ma dobrej zabawy
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
elawinia napisał/a: no właśnie, w dwa zespoły chciałoby się wystartować, bo nas w sumie trójka takich zakręconych jest ![]() EJ NO, PORATUJCIE ![]() |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Chętnie bym wystartował tu i ówdzie, ale magisterka niszczy moje kolarstwo. Mam nadzieję, że jeszcze góra miesiąc i zaczne robić formę na rózne takie ekstrema. Powodzenia! | |
|
| |
|
Aaaa tam forma - ja wogóle nie trenuję, dużo teraz pracuję, chodzę na angielski i piszę pracę dyplomową Poza tym taki rajd to nie szybki maraton, gdzie ma to bezpośrednie przełożenie, ale suma wielu czynników, przede wszystkim hart ducha i wytrzymałość. Patrz na mnie - ile jestem od Ciebie słabsza na maratonach rowerowych, a jadę na rajd |
|
|
| |
|
święte słowa ![]() a wolny weekend przyda się dla odświeżenia umysłu w niedzielę wieczorem możesz już wracać do ciężkiej pracy z nowymi pomysłami ![]() |
|
|
| |
|
Łojejku to trenować trzeba?? Nie pisz Lukas takich farmazonów bo mi psycha siądzie!!
|
|
|
| |
|
fakt, tego się nie trenuje wypycha się plecak batonami i dobrym nastrojem i się samo leci ![]() |
|
|
| |
|
Dokładnie tak, a trenować to nawet trudno, bo trzeba by się chlapać w bagnach, gonić po krzakach w nocy, pływać kajakami, albo czymś podobnym i robić jeszcze kilka innych dziwnych rzeczy Lukas, nie peniaj Przewietrz mózgownicę, dobrze ci to zrobi. A Pita mi tu proszę nie straszyć jakimiś treningami, bo się załamie nerwowo
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |