Maraton Komandosa

Autor Wiadomość
elawinia kobieta

elawinia
Miejscowość: Kraków
Dodane 26-11-2008 23:14 Maraton Komandosa
Jak wiecie w ubiegły weekend obbył się w okolicach Lublińca bieg Komandosa - czyli 42km w umundurowaniu ( w ciężkich butach) i z 10 kg plecakiem na plecach (ważenie plecaków przed i pobiegu ;)). Ja tym razem byłam w roli fotografa - efekty można zobaczyć
w galerii

Na zdjeciach widać jak się zmieniała pogoda - najpierw pochmurno, pozniej przebiło się na chwilę słońce a końcówkę zawodnicy pokonywali w śnieżycy.
Maraton ukończyło ponad 230 zawodników, z czego ( o ile dobrze pamiętam) 9 kobiet :)

Organizacja - jak zawsze w Lublińcu - fantastyczna. Za 30 zł zawodnicy dostali pyszny obiad w restauracji, dyplom ze zdjęciem zawodnika na trasie, pamiątkową tabliczkę zamiast medalu, dodatkowo dla wszystkich byla czekolada na gorąco i drożdzowe bułki. Jedyny warunek to .. przebiegnięcie maratonu komandosa ;)

W tym roku ukończył Dziczek, czekamy na następnych chętnych podjąc wyzwanie za rok :)
spros mężczyzna

Dodane 27-11-2008 10:03 RE: Maraton Komandosa
ostro brawo!
:o no powoli ludzkosc zaczyna dorastac do wyzwania jakim jest "maraton sprosa"*. ciekawi mnie kto pierwszy sobie z nim poradzi.

brawo! dla Dziczka brawo!

*przebiec tyle km ile sie ma wzrostu w cm, z obciazeniem wazacym tyle kg ile sie wazy. wolno z obciazenia stracic to co sie zje i wypije, smieci zabiera sie ze soba. trasa po petli w ciagu 24h.
skolioza mężczyzna

skolioza
Dodane 27-11-2008 15:54 RE: Maraton Komandosa
Gratulacje
A z ciekawości - ile miał zwycięzca?

www.RetroMTB.pl
pierwsza polska strona o kultowym sprzęcie

http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts
RetroMTB na Facebooku

pit mężczyzna

pit
Dodane 27-11-2008 16:17 RE: Maraton Komandosa