Maraton Komandosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
Jak wiecie w ubiegły weekend obbył się w okolicach Lublińca bieg Komandosa - czyli 42km w umundurowaniu ( w ciężkich butach) i z 10 kg plecakiem na plecach (ważenie plecaków przed i pobiegu ). Ja tym razem byłam w roli fotografa - efekty można zobaczyćw galerii Na zdjeciach widać jak się zmieniała pogoda - najpierw pochmurno, pozniej przebiło się na chwilę słońce a końcówkę zawodnicy pokonywali w śnieżycy. Maraton ukończyło ponad 230 zawodników, z czego ( o ile dobrze pamiętam) 9 kobiet Organizacja - jak zawsze w Lublińcu - fantastyczna. Za 30 zł zawodnicy dostali pyszny obiad w restauracji, dyplom ze zdjęciem zawodnika na trasie, pamiątkową tabliczkę zamiast medalu, dodatkowo dla wszystkich byla czekolada na gorąco i drożdzowe bułki. Jedyny warunek to .. przebiegnięcie maratonu komandosa W tym roku ukończył Dziczek, czekamy na następnych chętnych podjąc wyzwanie za rok ![]() |
|
|
| |
| spros Posty: 38 Dołączył: 31 paź 06 |
|
ostro ![]() no powoli ludzkosc zaczyna dorastac do wyzwania jakim jest "maraton sprosa"*. ciekawi mnie kto pierwszy sobie z nim poradzi. dla Dziczka ![]() *przebiec tyle km ile sie ma wzrostu w cm, z obciazeniem wazacym tyle kg ile sie wazy. wolno z obciazenia stracic to co sie zje i wypije, smieci zabiera sie ze soba. trasa po petli w ciagu 24h. |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Gratulacje A z ciekawości - ile miał zwycięzca? www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
3:23:06 wyniki | |
| Edytowane przez pit dnia 27-11-2008 16:19 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
). Ja tym razem byłam w roli fotografa - efekty można zobaczyć

no powoli ludzkosc zaczyna dorastac do wyzwania jakim jest "maraton sprosa"*. ciekawi mnie kto pierwszy sobie z nim poradzi.