VII Ekstremalny Rajd Orła
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
|
Pojawiły się już informacje o VII ERO :-) Trasa profi - około 180 km. Trasa open 120 km. W tym, jak zawsze: dużo roweru, trochę chodzenia/ biegania i dla smaku kilka km w kajaku . Oczywiście do tego wszystkiego zadania specjalne. Zespoły dwuosobowe. Start jest bardzo blisko nas, w Krzeszowicach, trasa biegnie przez Dolinki Podkrakowskie i Ziemię Chrzanowską Zachęcam BARDZO - zeszłoroczne ERO to mój pierwszy w życiu start w tego typu imprezie, więc podchodzę z pewnym sentymentem do tematu. Trasa open to kilkanaście godzin zmagań, polecam poddanie siebie samego próbie My z dziczkiem planujemy reprezentowanie zielonych na - co by nie było - imprezie na naszym terenie Więcej szczegółów TU | |
| Edytowane przez elawinia dnia 22-06-2008 10:56 | |
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
ERO, ERO, ERO, ja chcę na ERO
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Pojedziemy, powalczymy, mam nadzieję ![]() Dodane dnia 16 Września 2008 22:11:09 Pojechaliśmy powalczyliśmy i cosik opisaliśmy
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts | |
| Edytowane przez skolioza dnia 27-09-2008 22:51 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jestem pod wrażeniem, nawet nie chodzi o wynik ale o walkę z przeciwnościami losu. Nigdy się nie poddawać, dążyć do celu bez względu na wszystko. To mi się podoba !! | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Z racji bliskości miejsca staru i mety od mojego miejsca zamieszkania, byłem na stracie w parku oraz dekoracji strzelając kilka fotek. http://picasaweb.google.pl/469hinol/ERO2008# Gratulacje dla wszystkich wytrwałych ekstremalnych wycinaków |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Dzięki za fotki, na parę nawet się wepchaliśmy
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
|
Hmmm, to fakt - miałam ostatnio trochę mniej ruchu ale nie wiedziałam, ze aż tak... Moja fotka z rajdu |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
jakies zniekształcone wyszło![]() |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Hmmm, to fakt - miałam ostatnio trochę mniej ruchu ale nie wiedziałam, ze aż tak... Moja fotka z rajdu teraz przynajmniej wiemy co było przyczyną kontuzji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
A ja biegam po ortopedach, bo kolano przeciążone Z ciekawostek, początek mojej wczorajszej rozmowy z ortopedą wyglądał tak: E- przeciążyłam chyba kolano na zawodach .. (tu nastąpił pełen opis co się działo z kolanem, umiejscowienie bólu , objawów itp). O - A co to były za zawody ? E - nooo dość intensywne musze przyznać O - czyli ? E - 110 km w sumi rowerem przejechałam, po kilkudziesięciu zaczął się problem z kolanem O - ( z dezaprobatą kręcąc głową) Aha, no to faktycznie wyczynowo E - .. a potem jescze trzydzieści kilka kilometrów pieszo.. O - ( z oburzeniem) tylko niech pani nie mówi, że Pani biegła ! E - nie nie, bo już się nie dało za bardzo kolana zginać ze względu na ból, więc szłam. O - ... (ciężko westchnął). Dostałam niezłą burę. I rozpoznanie - zapalenie , a w jego efekcie wysięki w kolanie. Poprzednim razem zaniedbałam kolano po przeciążeniu i poczyniło to spustoszenie, skutki którego odczuwam do tej pory, więc tym razem szybko się zgłosiłam do specjalisty. | |
| Edytowane przez elawinia dnia 26-09-2008 17:40 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
. Oczywiście do tego wszystkiego zadania specjalne. Zespoły dwuosobowe.