Skradziony rower Trek Top Fuel 9.8 rocznik 2009
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| grzes Posty: 9 Dołączył: 6 maj 11 |
|
|
Cześć Skradziono rower Trek Fuel 9.8 rocznik 2009 w kolorze czarno-białym przedni amortyzator fox-a czarny. Poniżej zdjęcie poglądowe. https://archive.trekbikes.com/…pfuel98/details Jeśli by ktoś widział proszę o kontakt. Parametry: Rama OCLV Carbon Mocowanie koła tylnego na wahaczu z łożyskami w osi obrotu typu ABP (opis na ramie). Amortyzator mocowany jednoczęściowym białym wahaczem typu EVO (góra amortyzatora). Czujnik pomiaru kadencji POLAR. Osłona tkaninowa ramy na wahaczu mocowania koła pod łańcuchem marki KTM. Folia zabezpieczająca na ramie od strony przedniego koła pod spodem. Amortyzator tył Fox Float RP32 skok 100 mm Amortyzator przód Fox 32 RLC skok 100 mm pod koło 26” kolor czarny z czujnikiem prędkości marki POLAR. Koła Mavic CrossRide 26”: Opony przód i tył SCHWALBE NOBBY NIC 2,2 26” dętki marki Continental Koło przód z tarcza Shimano XT 180 mm – tarcza i klocki nowe oraz magnes czujnika prędkości POLAR,szprychy cieniowane Koło tył z tarczą 160 mm i koła łańcuchowe 10 przełożeń, szprychy cieniowane Hamulce marki Hayes Ride Stroker hydrauliczne na przód i tył – kolor czarne Łańcuch Connex 10s 10-rzędowy: oznaczenia na ogniwkach CONNEX Manetki SLX przerzutki przód i tył Korba SLX FC660-10 Hollowtech II - system dyna sys 10 – zamocowany z naklejką firmy POLAR magnes do czujnika kadencji , brak zęba na największym kole łańcuchowym (blacie) Przerzutka przód Shimano XT Przerzutka tył Shimano XT Shadow 10 biegów Siodełko czarne z rurą pod siodłową Carbon Kierownica Truvativ hussefelt 700 mm średnica mocowania fi31,8 na kierownicy zamocowany pokrowiec z zasuwaniem błyskawicznym i przeźroczystym oknem foliowym na smartfona, chwyty OXC Lock On Slim Mostek kierownicy Ritchey z mocowaniem pod licznik bezprzewodowy POLAR, Pompka w uchwycie na dwa kliki Uchwyt na bidon Pedała SPD Shimano PD –M520 czarne z zapięciami srebrnymi grzes dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez grzes dnia 08-09-2020 20:46 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Masz może fotę? Będzie łatwiej zawsze jak się gdzieś zobaczy. Ps. Skąd zniknął jeśli można wiedzieć? Piwnica, sprzed sklepu itp? MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
| Zniknął z komórki lokatorskiej w Krakowie. Było włamanie do kilku na raz. | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Takiego modelu raczej się nie sprzedaje na Rybitwach bo się za bardzo rzuca w oczy. Pewnie niestety na części albo na drugi koniec Polski. Goście wiedzieli po co przychodzą. U mnie też kiedyś wpadli do wózkowni i wyjechali z 5 sztukami Masz numer ramy jakby się przypadkiem znalazł? Jak słyszałem bez tego czasami trudno udowodnić że to Twój. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
| Mam numer i jest zgłoszony na policji. Szkoda że GPS-a nie zamontowałem. By była większa szansa. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |