VIII Krakowski Bieg Sylwestrowy 31.12.2011
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Bieg Sylwestrowy powolutku się zbliża więc muszę się zrewanżować za moją nieobecność w zeszłym roku i wystartować choćby świat się walił ;-P Trasa: Radosna Dziesiątka (10km): Rynek Główny (u wylotu ul. Siennej), ul. Floriańska, ul. Pijarska (w prawo), Planty, ul. Bernardyńska, Bulwar Czerwieński (Smok Wawelski), Bulwar Inflancki, Bulwar Kurlandzki, okolice mostu Powstańców Śląskich, powrót tą samą trasą do Smoka, Centrum Informacji, ul. Podzamcze, Planty, Brama Floriańska, ul. Floriańska, Rynek Główny. Smocza Piątka (5km): Rynek Główny (u wylotu ul. Siennej), ul. Floriańska, ul. Pijarska (w prawo), Planty, ul. Bernardyńska, Bulwar Czerwieński (Smok Wawelski), Centrum Informacji, ul. Podzamcze, Planty, Brama Floriańska, ul. Floriańska, Rynek Główny. Uwaga! Na Bulwarze Czerwieńskim (niedaleko wylotu ul. Bernardyńskiej w ul. Smoczą) nastąpi rozdział trasy, prosimy o zwrócenie uwagi na oznakowanie. Kolorem czerwonym zaznaczyłem zmianę trasy w stosunku do tej z zeszłego roku. Czyli wracając do Smoka nie biegniemy ul. Bernardyńską tylko koło Centrum Informacji Jak było w zeszłym roku można poczytać w tym wątku. Szczegóły biegu Na tej stronie można zobaczyć galerie jak było w zeszłym roku Strona współorganizatora gdzie można się też zapisać | |
| Edytowane przez szbiker dnia 08-12-2011 19:31 | |
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Ja chyba się zapiszę ![]() |
|
|
| |
|
| Na tą chwilę zapisało się już 508 osób biorąc pod uwagę towarzyszącą biegowi czasami parszywą pogodę a na pewno zimo jest chyba nieźle ;-) . Limit wynosi 1000 osób :-) ..ciekawe czy pod względem frekwencji Sylwestrowy pobije Bieg 3 Kopców - jedno jest pewne ; amatorów biegania nie brakuje :-) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 09-12-2011 14:16 | |
|
| |
|
Juz 813 zgłoszeń i stale rośnie ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Już ponad 930 na liście. Zapowiada się ostre bieganie. Szkoda, że moja forma jest kiepska. Na razie przebiegłem treningowo tylko 99 km. Liczę na doping zielonych, to może się uda zejść poniżej 50 minut. ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Kto w czwartek idzie opłacić--może jakoś większą ekipą pójdizmey bo są od 17-20
|
|
|
| |
|
2011-12-25, 12:05 Źródło |
|
|
| |
|
| Pękła liczba 1000 zgłoszeń :-) | |
|
| |
|
|
To kto jutro biegnie. mi przypadł smiesnzy numer 969 czy 696 jak to się smiał Pan, który mi go dawał.
|
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Ja nie biegnę. Na święta sie pochorowałem. Dopiero dzisiaj poszedłem na trening. Cięzko mi było |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
My biegniemy całą rodzinką |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
ja umieram na grypę a miałam przyjśc porobić Wam fotki...
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| Riczi Posty: 2 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 10 |
|
Do zobaczenia jutro, będę z numerem 402 ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ja wpadnę pooglądać i zrobić zdjęcia
Куба |
|
|
| |
|
Ja mam lekkie przeziębienie ale i tak pobiegnę 511 - that's my number ;-) |
|
|
| |
|
|
A spotykamy się jakośwspólnie przed startem. Czy szukamy siebie na mecie ![]()
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Wszyscy szukają Ciebie na mecie ![]() I kocówa ![]() |
|
|
| |
|
|
No i po biegu. Lekka mrzawka miejscami ale za to jaka atmosfera była...sami znajomi: Szbiker, Pit, Szymek z Publisching School, Furman u wylotu ul. Mikołajskiej na swym rumaku dopingował ![]() Tylu widziałem....jeszcze chyba Zbyszek Mossoczy gdzieś mi śmignął oraz Lukcio...taka szara bluza tak ![]() Atmosfera fajna, rozgrzewka też...sam bieg klasyka. Dziękuję za doping, za atmosferę....gorąca herbata na trasie w okolicach smoka ![]() dla organizatorów, potem na mecie maty grzewcz ei gorąca herbata.DYSTNAS się wywiązał ![]() Fajny pamiątkowy medal, Do zobaczenia na kolejnych biegach--rzeczywiście biegi to dobre urozmaicenie braku rowekru w zimie i nie tylko.
| |
| Edytowane przez Michu dnia 31-12-2011 13:23 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Michu, skoro już tak dużo napisałeś o biegu, to pochwal się wynikiem, bo nie chce mi się szukać w necie...
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
MiśQ oto i wynik. Open-----73 na 293 Kat M30-- 14 na 44 czas 24:46
| |
| Edytowane przez Michu dnia 31-12-2011 16:01 | |
|
| |